Lucian Bute – Froch, un nou meci pe viata si pe moarte

Publicat in May 25, 2012   ·   3 comentarii

Lucian Bute, campionul mondial la categoria supermijlocie, isi va apara titlul pentru a zecea oara, de data aceasta in fata britaniculuiĀ  Carl Froch. Meciul se va desfasura la Capital FM Arena din Nottingham, sambata 26 mai, la ora 21:30 si va fi transmis in Romania, in exclusivitate pe canalul The Money Channel.

Acesta este primul meci al campionului nostru, Lucian Bute, in afara Romaniei sau Canadei.

Pana la meci, Bute mai trebuie sa treaca peste un obstacol – lupta cu cantarul. El va trebui sa slabeasca pana la 76,2 kg, in caz contrar poate boxa, dar va pierde jumatate din bursa, bani ce vor ajunge in buzunarul britanicului Carl Froch.

Citeste toata stirea pe realitatea.net

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
  1. tony says:

    Super meci de box. De urmarit cu sufletul la gura.

  2. BALDOVIN DANIEL says:

    Poti spune, draga comentatorule, ca nu este de fapt, nicio lupta cu cantarul, Lucian isi face de fiecare data foarte bine treaba, cu un program prestabilit intra de fiecare data in categorie la ora cantarului. Nu este corect sa vorbesti asa despre acest campion. Aveti un fel de obsesie de la ce s-a intamplat cu Doroftei, acest fapt se intampla foarte rar, doar cu cei care le este frica de meci, Lucian este favorit si nici nu are fata de fricos sau de perdant. Hai Lucian

Important pentru soferi
International
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro