Lucian Bute VS Denis Grachev – un nou meci de box la Montreal

Publicat in November 3, 2012   ·   Fara comentarii

Astazi, 3 noiembrie, la gala de la Montreal, Lucian Bute va urca in ring impotriva rusului Grachev la categoria 77 kilograme, categorie intermediara, meciul putand fi urmarit la Money Tv,canal care va difuza in avanpremiera si emisiuni in care telespectatorii vor putea urmari in exclusivitate imagini de la antrenamente si declaratii ale celor implicati in acest eveniment.

Lucian Bute si Denis Grachev

Bute vs Grachev

Pugilistul roman a petrecut ultima saptamana antrenandu-se pentru acest meci, dar si pentru ca trebuia sa scape de cele 4 kilograme in plus.

Titlul pus in joc pentru meciul cu Grachev este cel NABF al categoriei semigrea, meciul fiind un ultim pas catre disputa pentru titlul mondial.

Bute a mai detinut acest titlu pe care il disputa in meciul cu Grachev, dar are in palmares si alte titluri : IBF la supermijlocie, WBO Inter-Continental, WBC Continental Americas.


Despre meciul de box dintre Lucian Bute si Denis Grachev au mai scris si cei de la money.ro

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
International
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro