reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Loredana Chivu o inlocuieste pe Daniela Crudu la "Un Show pacatos" | 6pm.ro

Loredana Chivu o inlocuieste pe Daniela Crudu la “Un Show pacatos”

Publicat in January 20, 2013   ·   Fara comentarii

Dan Capatos are in emisiunea “Un show pacatos” o noua asistena: Loredana Chivu. Loredana este prezenta din nou in platourile emisiunii cu care a mai colaborat si in trecut, inlocuind-o astfel pe Daniela Crudu, care a renuntat la “Show” pentru o viata linistita alaturi de iubitul ei Mihai Costea.

loredana chivu la capatos

Asistenta Capatos

Astfel, joi seara Loredana a fost prezenta in platouri dupa ce in prealabil si-a anuntat fanii de pe Facebook ca va participa la emisiune si a cerut sustinerea lor.

Fanii nu si-au lasat sustinerea asteptata si au trimis multe mesaje de incurajare cu complimente legate de persoana ei sau aprecieri legate de prestatia ei in emisiune.

Prezentatorul emisiunii Dan Capatos a fost incantat de ideea ca i se intorc la emisiune “copiii risipitori”, nu se stie insa daca Loredana va fi o prezenta permanenta sau trecatoare in aceasta emisiune.


Despre inlocuirea Danielei Crudu cu Loredana Chivu au mai scris si cei de la showbiz.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri