Locuri de munca pentru stagiari. Ce alegi? Google sau Microsoft

Publicat in February 20, 2013   ·   Fara comentarii

Conform unui studiu efectuat de National Association of Colleges and Employers din S.U.A, un program de stagiatura efectuat in timpul anilor de facultate creste sansele unei angajari definitive dupa absolvire.

Microsoft Google

loc de munca

Un procent de 63% din stagiarii platiti au sansa de a primi macar o oferta pentru job la terminarea studiilor, in timp ce pentru tinerii care nu nici un intership facut, sansa este de 36%.

In urma studiului Glassdoor bazat pe opiniile fostilor si actualilor stagiari, care a analizat 20 de firme pentru a evidenta locurilor de munca care ofera cele mai multe sanse studentilor la terminarea facultatii, a fost realizat un top al celor mai bune firme:

1. Google – care ofera stagiarilor un salariu de 5.800 dolari sau 6.500 dolari pentru un inginer de software
2. Qualcomm – salariul oferit fiind de la 5.000 dolari la 4.700 dolari
3. Microsoft – cu un salariu de 7.000 dolari pentru domeniul cercetarii si 5.900 dolari pentru alte domenii


Locurile patru , cinci si sase sunt ocupate de Intel, Cisco si IBM.

Despre cele mai bune locuri de munca pentru stagiari si concurenta intre Google si Microsoft mai mai scris cei de la adevarul.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro