reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Liviu Pop da asigurari ca editurile domoale vor fi sanctionate | 6pm.ro

Liviu Pop da asigurari ca editurile domoale vor fi sanctionate

Publicat in November 26, 2017   ·   Fara comentarii

Liviu Pop

Liviu Pop a declarat joi, 23 noiembrie ca inca nu au fost sanctionate editurile care nu au transmis la timp manualele de clasa a V-a insa urmeaza.

Nu am aplicat inca sanctiunile pentru ca sunt doua edituri care in cateva judete nu au transmis la timp manualele. Sanctiunile de 0,5% din valoarea contractului pentru fiecare zi de intarziere se vor aplica in momentul in care vor ajunge manualele si vom vedea perioada de timp de la data pe care prin contract si-au asumat-o editurile, adica 17 noiembrie, pana in momentul in care ajung aceste manuale in unitaţile scolare. Din informatiile mele, saptamana aceasta vor ajunge toate manualele si din partea celor doua edituri care au avut un numar mai mic la anumite discipline, insa in momentul in care vom finaliza vom comunica public, aşa cum am comunicat public si valoarea contractelor si tot ceea ce am platit pentru aceste manuale de clasa a V-a a declarat Liviu Pop.

Intrebat daca nu reprezinta o risipa faptul ca o parte din manuale nu au ajuns la timp in scoli, ministrul a declarat ca acestea vor putea fi folosite si anii urmatori, inca din prima zi de scoala.

Nu e nicio risipa cand vorbim de investiţie in eductiie. Aceste manuale vor fi si anul viitor pentru copiii din clasa a V-a, la timp. Evident ca durata de folosire a unui manual este de patru sau cinci ani de zile, in functie de perioada in care au fost semnate contractele, fapt pentru care eu regret ca nu am avut manualele la inceputul anului şcolar pentru toti copiii, si toate manualele. (…) Vestea buna e ca de anul viitor toti copiii vor avea toate manualele la inceputul anului scolar pe bancile scolii, iar in acelasi timp toti parintii, elevii si profesorii vor decide ce manuale au nevoie.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri