Lista mallurilor din Bucureşti

Publicat in May 18, 2018   ·   Fara comentarii

În prezent, Bucureștiul are 12 malluri, altele fiind în diverse stadii de construcție. Mai mult, dacă cele funcționale au ocupată aproape întreaga capacitate, cele în construcție au deja cereri pentru închiriere de spații.

Printre cele mai vizitate malluri din Bucureşti se afla:

lista malluri bucuresti

malluri bucuresti

1.Bucuresti Mall este primul mall care s-a construit in Capitala, fiind inaugurat in septembrie 1999. Situat in cartierul Vitan, mall-ul a fost construit intr-un fost “circ al foamei” abandonat dupa revolutie.

In prezent, Mall Vitan, asa cum mai este cunoscut, este unul dintre cele mai vizitate centre comerciale din tara, avand de-a lungul timpului un flux constat de clienti. Mall-ul s-a tot extins in ultimii 10 ani prin constructia mai multor aripi cat si a altor corpuri de parcare. Accesul este variat, fiind posibil atat dinspre Calea Vitan cat si dinspre Dristor pe Calea Dudesti.

2.Grand Arena Mall este dispus pe două nivele şi este structurat în aşa fel încât să fie locul ideal de cumpărături pentru familii. Parcarea gratuită care poate cuprinde 2100 maşini împreună cu magazinele destinate cumpărăturilor sau petrecerii timpului cu cei dragi face ca Grand Arena să fie dedicat familiştilor.

3.ParkLake este un proiect dezvoltat de portughezii de la Sonae Sierra şi de grupul irlandez de investiţii Caelum Development, în urma unei investiţii de 180 de milioane de euro.
Este un mall la fel de mare ca si Mega Mall iar la subsol se gaseste un hypermarket Carrefour.
Este ultimul mall deschis in Capitala in sectorul 3 iar pozitionarea langa Parcul IOR il face o destinatie perfecta. Zona restaurantelor dispune de o terasa incapatoare de unde se poate admira parcul.

4.Mario Plaza este un centru comercial din centrul Bucureştiului renumit pentru articolele vestimentare inedite şi cosmeticele de înaltă calitate, dar şi pentru clientela selecta care s-a format de-a lungul timpului.

5.Militari Shopping Center a fost gândit de investitori ca un centru comercial care să deservească o populaţie de peste 500 000 de locuitori. Cu toate acestea, încă din primele zile după inaugurare, centrul comercial Militari s-a bucurat de un succes mult peste aşteptări.

6.AFI Palace Cotroceni este locul unde peste 300 de magazine îşi desfăşoară actvitatea zilnic. La acestea se adauga hypermarket-ul Real, care este deschis 24/7 pentru a creşte gradul de confort al locuitorilor sectorului 6. Galeriile comerciale din AFI însumează un total de 214 000 metri pătraţi, închiriaţi în proporţie de 100% în prezent.

7.Sun Plaza a devenit rapid centrul comercial principal din sudul capitalei, după deschiderea să din februarie 2010. De atunci, milioane de oameni au făcut cumpărăturile de aici, bucurându-se de luxul oferit de Sun Plaza, de decoraţiunile inedite, de cinematograf sau clubul Oxygen, cunoscut in zona.

8.Plaza România găzduieşte numeroase magazine de bijuterii, îmbrăcăminte şi încălţăminte, accesorii şi jucării, electrocasnice, şi servicii din domeniul financiar. Astfel, Plaza şi-a propus să ofere clienţilor ce le trec pragul servicii complete, oferindu-le posibilitatea de a face cumpărături, a lua masa şi a se relaxa cu un minim de efort.

9. Veranda Mall este situat in zona Obor, fiind aproape si de cartierele Colentina si Pantelimon. In zona se afla Hala Obor, Gara de Est, Autogara C&I, Hotel Eos si altele. Accesul in parcare se face doar din strada Ziduri Mosi, ceea ce aglomereaza zona. Mall-ul dispune de mai putine magazine si restaurante, comparativ cu Mega Mall, vecinul din Pantelimon. Este si mai liber fata de alte mall-uri iar parcarea de la ultimul etaj, ofera o panorama interesanta asupra imprejurimilor.

10. Mega Mall este construit in cartierul Pantelimon, Mega Mall a completat zona unde se mai afla si Arena Nationala dar unde se dezvolta si o magistrala de metrou. Mega Mall este unul dintre cele mai mari mall-uri din tara fiind vizitat de mii de oameni zilnic. Mega Mall se desfasoara pe 4 niveluri iar vizitatorii au la dispozitie 3000 de locuri de parcare dintre care 1000 se afla pe acoperis, fara sa ofere aceeasi panorama ca si Veranda Mall. Suprafata pe care este construit mall-ul este de 230000 de metri patrati iar centrul comercial se lauda cu cea mai mare suprafata construita din Romania avand peste 200 de magazine printre care si un hypermarket Carrefour. Mall-ul dispune si de un cinematograf cu 14 sali si prima sala echipata cu tehnologie 4Dx din Romania.

11.Lyberty Center se afla pe Calea Rahovei si este unul dintre cele mai vechi malluri din Capitala, dar si unul dintre cele mai putin vizitate. Mallul nu ofera o gama larga de produse si servicii insa zona de restaurante cat si cinematograful inca atrag clienti. Este ideal pentru a merge la cinema, avand in vedere numarul redus de vizitatori, comparativ cu celelalte mall-uri mai aglomerate.

12. Promenada Mall – O alternativa a mall-ului din Baneasa, pentru locuitorii zonei de nord, Promeada Mall a fost construit in 2013 intr-o perioada aparenta de criza financiara. Mallul gazduieste peste 140 de magazine de renume si este construit pe 6 nivele, incluzand parcarile.
Cum este amplasat in zona de nord unde sunt zeci de cladiri de birouri, Promenada a fost denumit si” Mall-ul Corporatistilor”.

13. Mall Baneasa – Amplasarea langa Ikea cat si intr-o zona unde nu se afla, la momentul construirii,nici un alt mall, face din acesta destinatia ideala pentru locuitorii din zona de nord. In mallul Baneasa se afla singurul restaurant Burger King din Bucuresti.

14. Titan Mall – Centrul comercial din Titan a trecut prin renovari iar in prezent mai adaposteste doar un numar limitat de magazine, o sala de jocuri, sala de fitness iar cel mai important, un showroom al celor de la Emag. Se ajunge usor cu metroul coborand la statia Titan.

15. Unirea Shopping Center – La fel ca Titan Mall, nu face parte din categoria mall-urilor clasice insa este unul dintre cele mai faimoase centre comerciale din Capitala cat si cel mai longeviv. In prezent, in Unirea Shopping Center se gasesc retaileri de renume, la fel ca in marile mall-uri bucurestene.
Centrul dispune si de o zona de food court la ultimul etaj, la fel ca mall-urile construite dupa revolutie iar la parter este primul restaurant McDonalds deschis in Bucuresti.

16. Vitantis Shopping Center – Vitantis Shopping Center a fost inaugurat în septembrie 2008 şi a reprezentat, la momentul respectiv, cel mai mare proiect de retail din Bucureşti, având peste 36.000 mp de suprafaţă închiriabilă. In prezent, Vitantis trece printr-o restructurare avand in vedere vanzarile slabe air hypermaketul Carrefour a fost deja inchis.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Timp liber
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro