reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Legea Big Brother a prins viata | 6pm.ro

Legea Big Brother a prins viata

Publicat in June 30, 2012   ·   1 comentariu

In data de 21 iunie 2012 a intrat in vigoare Legea Big Brother, prin care devine obligatorie stocarea datelor din SMS-uri, email-uri si apelurile telefonice, de catre furnizorii de servicii telecom.

big brother

big brother

Asadar, timp de un an de zile, toate datele despre traficul convorbirilor, mesajelor mobile sau de pe internet vor fi stocate, fara insa a se pastra si continutul convorbirilor. Acestea vor putea fi insa dezvaluite numai organelor de urmarire in 48 de ore de la inaintarea cererii.

Aceasta lege nu este aplicabila in cazul interceptarii continutului convorbirilor, aceasta situatie intrand sub incidenta prevederilor Codului de Procedura Penala.

Se spune ca daca aceasta lege nu ar fi fost adoptata, Romania ar fi fost penalizata de Uniunea Europeana.

Declaratii oficiale gasiti pe yoda.ro, iar detalii despre ce poti face ca sa te feresti de urmarile acestei legi gasesti pe click

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
  1. George says:

    Ne indreptam cu pasi repezi spre cele descrise in Apocalipsa de Sfantul Ioan. Ne mai lipsesc cipurile pe mana sau pe frunte.

Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri