reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Koundé, proiectul de viitor al echipei Barça | 6pm.ro

Koundé, proiectul de viitor al echipei Barça

Publicat in September 12, 2020   ·   Fara comentarii

In optica pregatirii unei aparari eficiente pentru viitor, FC Barcelona l-a plasat pe Jules Koundé cap de lista. Jucatorul de la FC Sevilia a reusit sa ii seduca pe cei de la Barcelona pentru primul sezon in Spania.

Jules Kounde

FC Barcelona lucreaza deja intens la viitoarea sa aparare. In aceasta sambata, Mundo Deportivo explica faptul ca clubul catalan a facut o prioritate din a-si face o aparare pe viitor in cadrul echipei. Ideea este aceea de a pregati succesiunea Gérard Piqué, in varsta de 33 de ani si sa isi construiasca o aparare eficienta pana peste doi ani.

Koundé a reusit sa seduca Barça. Cumparat pentru suma de 25 de milioane de euro de la Girondins Bordeaux vara trecuta, aparatorul central in varsta de 21 de ani a reusit sa seduca datorita performantelor avute in cadrul echipei FC Sevilia, cupa cu care echipa a reusit sa incheie Liga Europa pe locul 3.

Performantele sale nu au trecut neobservate pentru FC Barcelona, conducerea fiind impresionata de maturitatea de care jucatorul a dat dovada si de stapanirea tehnicilor de joc. Cotidianul catalan explica ca barcelonezii au fost deja tentati sa formuleze o prima oferta. Insa au fost nevoiti sa aiba rabdare din cauza situatiei financiare complicate. Din cauza pandemiei cu coronavirus clubul barcelonez a avut mult de suferit din cauza limitarii pietii transferurilor. Si un jucator precum Koundé costa foarte foarte mult.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri