KeyMission – ultima generatie de camere de actiune cu rezistenta la apa si la socuri

Publicat in October 31, 2016   ·   Fara comentarii

Desi Nikon este o companie cunoscuta in primul rand pentru aparate foto DSLR profesionale, aceasta a dorit sa aduca un plus ofertei de dispozitive de captura video de mici dimensiuni cu noile camere KeyMission. Acestea sunt rezistente la apa si socuri si au forme si functii variate spre deosebire de cei de la GoPro, concurenta celor de la Nikon, care ofera doar modele clasice.

nikon-keymission-360

Keymission 360

Modelul KeyMission 360 este cea mai interesanta dintre camere, iar dupa cum reiese si din nume acest model este dedicat filmarilor la 360 de grade. Camera este dotata cu doua lentile NIKKOR f/2.0 la 180 de grade si ofera material la 360 de grade direct din camera, fara a mai fi necesara impreunarea a doua clipuri in post-productie. Camera este capabila sa inregistreze material in rezolutie 4K si in ceea ce priveste contactul cu apa ofera o rezistenta de pana la 30 m. Totodata este rezistenta la cazaturi de pana la 2,2 m. Modelul KeyMission 360 este functionabil la o temperatura de pana la -10 grade Celsius.

Modelul KeyMission 170 de la Nikon este in directa concurenta cu noul model de la GoPro mai exact Hero 5. KeyMission 170 este dotat cu un obiectiv cu deschidere la 170 grade, senzor cu capacitate de 8,3 megapixeli, obiectiv f/2.8 si este capabil sa inregistreze clipuri video in rezolutie 4K si full hd. Acest model este de asemenea rezistent la apa, pana la 10 m, dar si la socuri, suporta impactul cu solul de la o inaltime de pana la 2 m.

Salvează

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro