reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Jurnalistul Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator | 6pm.ro

Jurnalistul Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator

Publicat in March 19, 2018   ·   Fara comentarii

Jurnalistul Andrei Gheorghe, celebru si pentru activitea sa din radio sau televiziune, a fost gasit luni seara, decedat in baia locuintei sale. Cauza- stop cardiorespirator.

Andrei Gheorghe

Si chiar daca decesul s-a constatat in mod oficial primit la 112, dupa ora 22, se pare ca decesul acestuia a survenit cu mult inainte, cu cel putin 12 ore.

Actrita Nuami Dinescu a presimtit ca pe Facebook sau in mass-media vor curge mesaje de lauda la adresa lui, asta chiar daca atunci cand a avut nevoie nu si-a gasit niciun post la radio sau la televiziune.

„Acum toti isi vor aminti de tine, cat de bun erai, ce talent urias, bla bla bla… Pai da, ca nu si-a mai gasit loc in niciun radio, nicaieri nu a mai fost loc pentru el. Da, m-a socat vestea si nu mai vreau sa vorbiti despre profesionisti la trecut, lume care nu-ti pasa decat de cifre si bani. Pacat, mare pacat, l-am pierdut si pe Andrei Gheorghe…”, a declarat suparata,  actrita Nuami Dinescu pe Facebook.

De asemenea, si fostul presedinte ANAF, Sebastian Bodu, a declarat si el la randul sau, ca a admirat mereu stilul mai altfel sau mai afurisit al lui Andrei Gheorghe, chiar daca preferintele si interesele lor au devenit tot mai diferite in ultima vreme.

“RIP, Andrei Gheorghe. Chiar daca preferintele noastre social-politice devenisera, in ultima vreme, foarte diferite, intotdeauna ti-am admirat stilul nonconformist. De cand ne-am cunoscut, acum 25 de ani. (…) As vrea ca toti care am fost colegi cu el la Radio Sky Constanta sa ne intalnim si sa mergem la inmormantare. Radio Sky este locul unde s-a consacrat ca om de radio. Pur si simplu nu imi vine a crede”, a scris fostul presedinte al ANAF Sebastian Bodu, pe celebra retea de socializare, Facebook.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri