reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Jose Mourinho pleaca de la Real Madrid | 6pm.ro

Jose Mourinho pleaca de la Real Madrid

Publicat in December 6, 2012   ·   Fara comentarii

Cotidianul sportiv iberic “Marca” anunta plecarea iminenta a lui Jose Mourinho de la Real Madrid, venit aici in vara lui 2010. Presedintele Real Madrid, don Florentino Perez a luat aceasta decizie fara a mai dori sa tina cont de succesele sau insuccesele echipei in perioada in care aceasta a fost antrenata de Mourinho.

jose mourinho

Mourinho

Decizia presedintelui Real Madrid are la baza o serie de neintelegeri cu Mourinho, al carui temperament si mod de a gestiona anumite situatii nu sunt tocmai pe placul presedintelui, cunoscut drept un om calm si echilibrat.

Discutiile in contradictoriu cu jucatorii, comportamentul plin de nervozitate din timpul meciurilor ca si declaratiile pompoase si lipsa de eleganta in cuvintele adresate suporterilor sunt doar cateva acuze care au dus la decizia despartirii de Mourinho.

La acestea se adauga faptul ca jucatori ca Valdano, Raul si Zidane, considerati “legende” ale echipei au fost indepartati, iar unul din “greii” echipei, Sergio Ramos, a avut parte de un comportament nu tocmai adecvat din partea lui Mourinho.


Conform aceluiasi cotidian, avocatii partilor duc deja tratative pentru o decizie care va trebui sa intre in vigoare in 30 iunie, anul viitor, la finele sezonului.

Despre plecarea lui Jose Mourinho de la Real Madrid au mai scris si cei de la antena1.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri