reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Joe Biden isi organizeaza deja echipa si isi numeste viitorul sef de cabinet | 6pm.ro

Joe Biden isi organizeaza deja echipa si isi numeste viitorul sef de cabinet

Publicat in November 6, 2020   ·   Fara comentarii

Presedintele american ales efectueaza astfel prima sa nominalizare oficiala orientandu-se spre Ron Klain care a fost deja sef de cabinet sub conducerea lui Obama.

 

Joe Biden

Joe Biden face primii pasi ca presedinte in timp ce Donald Trump inca nu este pregatit sa isi recunoasca infrangerea: presedintele ales in noaptea de miercuri spre joi a inceput activitatea prezidentiala prin a-si aleg seful de cabinet. Joe Biden, care isi va prelua functia in mod oficial in data de 20 ianuarie si a efectuat deja prima nominalizare, anuntata in cadrul unui comunicat de echipa lui Joe Biden.
Experienta lunga si doversificata a lui Ron Klain si capacitatea sa de a lucra cu oamenii din absolut orice domeniu, din orice orizont politic sunt lucrurile de care Joe Biden are nevoie mai ales in aceste momente de criza sanitara profunda prin care trece America si multe alte tari ale lumii. Ron a fost considerat o valoare inestimabila de Joe Biden de mai multi ani deja. Cei doi au avut ocazia sa colaboreze cu mai multe ocazii.

Ron Klain, in varsta de 59 de ani, a lucrat in egala masura cu Joe Biden in perioada in care era presedinte ale comitetului judiciar al Senatului. Mai apoi a fost sef al cabinetului vice-presedintelui Al Gore. Sunt conducerea lui Barack Obama, Rob Klain a coordonat raspunsul Casei Albe in ceea ce priveste criza Ebola in 2014. Ron Klain a dat asigurari ca pentru el a fost o veritabila onoare sa fie ales pe acest post, de sef de cabinet al presedintelui Joe Biden.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri