reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Jocurile Olimpice 2018-stii care sunt sportivii romani care vor merge la PyeongChang? | 6pm.ro

Jocurile Olimpice 2018-stii care sunt sportivii romani care vor merge la PyeongChang?

Publicat in January 26, 2018   ·   Fara comentarii

In anul 2018, Romania va fi reprezentata la Jocurile Olimpice de la PyeongChang de 25 de sportivi, numarul delegatiei Romaniei ajungand pana la 50 de persoane.

Jocuri Olimpice

La Jocurile Olimpice din acest an, romanii vor concura  la numai putin de sapte discipline. Astfel ca, acestea sunt urmatoarele: la schi alpin vor participa 3 sportivi, la schi fond vor participa 3 sportivi, la biatlon vor participa 3 sportivi, la sarituri cu schiurile va participa 1 sportiv,  la bob vor participa 6 sportivi (bob 2 persoane si bob 4 persoane), la sanie vor participa 5 sportivi (sanie 2 persoane si sanie individual) iar la skeleton va participa un sportiv doar.

“Noi am estimat inca de la inceput ca vom avea un lot format din 25-30 de sportivi. Au fost in cele din urma 25. Este bine, delegatia va avea 50 de persoane si a fost aprobata de Comitetul Executiv. Oricum, lista sportivilor nostri mai poate fi completata cu 2 sportivi. Pentru ca mai pot aparea surprize daca o alta tara renunta la participare si Romania are sportivi pe un loc eligibil. Este vorba despre bob 2 persoane la feminin. Asa ca am putea avea in final 27 de sportivi, acum nu ne ramane decat sa asteptam”, a afirmat Covaliu pentru AGERPRES.

La Jocurile Olimpice din aceasta iarna se vor urmari doborarea recordurilor personale. “Sportivii vor pleca in trei transe, pe 31 ianuarie, 1 si 2 februarie, depinde de intrarea in concurs a fiecaruia. Iar obiectivul lor la Jocurile Olimpice este sa-si depaseasca fiecare cea mai bună performanta din cariera”, a mai precizat Mihai Covaliu.

Lotul Romaniei propus pentru aceaste editie a Jocurilor Olimpice de iarna va fi prezentat in mod oficial la data de 31 de ianuaire, acesta urmand sa se afle in competitie intre 9 si 25 februarie.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri