reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Jason Derulo, The Chainsmokers si Tiesto se numara printre artistii care vor canta la Untold | 6pm.ro

Jason Derulo, The Chainsmokers si Tiesto se numara printre artistii care vor canta la Untold

Publicat in March 31, 2018   ·   Fara comentarii

The Chainsmokers, Jason Derulo, Tiësto, Don Diablo, Tujamo, Danny Avila se numara printre artistii care vor canta la Festivalul Untold care se va organiza la Cluj Napoca intre 2-5 august. Pana acum, in jur de 35.000 de persoane au achzitionat deja abonamente la festival pentru cele patru zile de manifestari.

Festivalul Untold

Conform unui comunicat al organizaorilor festivalului, membrii trupei The Chainsmokers urmeaza sa soseasca pentru prima data in Romania, in luna august, in cadrul festivalului Untold. Cei doi membri ai trupei, Alex Pall si Andrew Taggart sunt castigatorii unui premiu Grammy melodia cu care au reusit sa se faca cunoscuti fiind Closer cu peste 2 miliarde de vizionari.

In anul 2017, trupa The Chainsmokers au lansat o melodie in colaborare cu cei de la Coldplay, Something just like this, melodie care a obtinut un record mondial inca din prima zi de la lansare. Piesa s-a bucurat de numai putin de 9 milioane de accesari intr-o singura zi, o performanta pe care niciun artist nu a reusit-o pana in prezent. Tot in anul 2017 revista Forbes a plasat trupa Chainsmokers pe locul trei in topul celor mai bine platiti  DJ din lume.

Jason Derulo, un artist american se va afla pentru prima data pe scena festivalului Untold. In 2017 s-a aflat pe scena festivalului Neversea din Constanta si a promis ca se va reintoarce in Romania in fata celor 7000 de fani. Tiesto se reintoarce la Cluj-Napoca artistul aflandu-se in topul preferintelor fanilor Untold la fel ca si Don Diablo, Tujamo sau Fedde le Grand.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri