reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Iubirea, tema editiei din 2017 a Festivalului International de Teatru de la Sibiu | 6pm.ro

Iubirea, tema editiei din 2017 a Festivalului International de Teatru de la Sibiu

Publicat in January 22, 2017   ·   Fara comentarii

Pe data de 16 ianuarie presedintele Festivalului International de Teatru de la Sibiu, Constantin Chiriac a anuntat ca in 2017 iubirea ese tema editiei din 2017. Acesta a mai precizat ca anul acesta Sibiu devine gazda celui mai mare festival de artele spectacolului din lume.

teatru-spectatori-mircea-rosca

festival teatru

Asadar, tema festivalului va fi anul acesta iubirea. Constantin Chiriac a declarat in cadrul unei conferinte de prese organizate la Sibiu ca a tinut neaparat sa aleaga aceasta tema deoarece ne aflam intr-o perioada dominata de ura si de dezbinare. Prin aceasta tema, directorul incearca sa faca apel la oameni si la societate incercand sa ii convinga ca iubirea si frumosul ne poate uni asa cum spunea de altfel si Albert Einstein: Iubirea este cea mai frumoasa forta din univers si trebuie luata in considerare.

Editia din 2017 a Festivalului International de Teatru de la Sibiu (FITS) va avea loc intre 9-18 iunie organizatorii anuntand deja ca primele bilete urmeaza sa fie scoase la vanzare in luna aprilie.

Potrivit presedintelui festivalului, Constantin Chiriac, datorita numarului mare de spectacole si de artisti care participa la FITS, incepand cu anul 2016, festivalul a ajuns sa fie considerat unul din cele mai mare festival de artele spectacolului din lume. Timp de mai multi ani festivalul a ocupat locul trei in acest clasament dupa festivalurile de la Avignon si Edinburgh. Organizatorii urmeaza sa decida, pana la sfarsitul lunii Februarie ce spectacole romanesti se vor juca in cadrul festivalului.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri