reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Italienii de la Ferrari au intors foaia | 6pm.ro

Italienii de la Ferrari au intors foaia

Publicat in July 16, 2017   ·   Fara comentarii

Oficialii de la Ferrari dau semne ca s-au razgandit in privinta dezvoltarii unui crossover. Un raport recent lansat arata ca italienii lucreaza la un astfel de produs ce urmeaza sa fie lansat abia in 2021.

Ferrari

In ultima vreme, SUV-urile par sa fi acaparat piata auto, majoritatea constructorilor reusind sa obtina profit frumusel de pe urma lansarii unui astfel de produs. Chiar si producatorii de masini sportive au ales sa urmeze acest trend.

Insa, in ultima perioada, si constructorii de supercaruri par dispusi sa isi faca intrarea in acest segment. Cei de la Lamborghini au anuntat in mod oficial ca pe data de 4 decembrie a acestui an ne vor face cunostinta cu Urus, unul din cele mai puternice si mai rapide SUV-uri de serie de pana acum.

In acelasi timp, cei de la Ferrari au sustinut sus si tare ca nu vor produce niciodata un astfel de model. Insa se pare ca lucrurile s-au schimbat in ultima perioada la Maranello deoarece ultimul raport publicat de cei de la Car Magazine vine sa contrazica ceea ce stiam pana in prezent.

Se pare ca si cei de la Ferrari lucreaza din greu la un crossover ce urmeaza sa fie lansat abia in anul 2021. CU numele de cod F16X, modelul este dezvoltat in acelasi timp cu noul GTC4. Conform zvonurolor, modelul va fi oferit fie alaturi de un motor V8, fie in compania unui sistem de propulsie de tip hibrid plug-in. Sistemul de tractiune integrala urmeaza sa fie oferit standard.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri