In Italia poti cumpara benzina la jumatate de pret

Publicat in June 4, 2012   ·   Fara comentarii

Fiat lanseaza cea mai nebuneasca promotie a vreunei marci auto. Astfel, orice client va alege dintre marcile Fiat, Lancia, Alfa Romeo sau Jeep va putea cumpara benzina la pretul de numai 1 euro pentru urmatorii trei ani.

benzina

benzina

In conditiile in care pretul benzinei este de 1,83 euro, adica cel mai mare pret din UE, grupul Fiat spera ca prin aceasta masura sa contracareze scaderea drastica a vanzarilor masinilor sale.

Criticii spun ca aceasta e doar o tactica si ca grupul Fiat in loc sa pastreze reducerea de 1000-3000 euro la o masina, va vinde la pretul intreg si va folosi acesti bani pentru a plati diferenta la pompa.

De la inceputul crizei, vanzarile grupului Fiat au scazut la aproape jumatate, astfel ca de la 2,5 milioane masini cumparate in 2007, s-a ajuns la o prognoza de 1,4 milioane in 2012.

Un punct de vedere asemanator gasiti pe automarket.

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Auto
Cautari populare
Arhiva stiri
Odat.ro
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro