Iordanescu ingrijorat in legatura cu rezultatele tragerii Euro 2016

Publicat in December 10, 2015   ·   Fara comentarii

Selectionerul nationalei a vorbit despre tragerile de sambata intr-un ton rezervat, mentionand ca nu doreste sa faca pronosticuri si nici nu isi face inca nici un fel de calcul referitor la echipa cea mai convenabila pentru Romania. Acesta este ingrijorat in legatura cu tragerea, dar optimist in legatura cu echipa.

Euro 2016

Euro 2016

Este vorba despre o tragere grea cu adversari foarte dificili. Iordanescu explica in acest context de ce l-a rugat pe presedintele FRF sa gaseasca adeversari puternici pentru Romania inainte de Europene. Selectionerul se bazeaza pe disciplina echipei si pe strategia din timpul jocului. In scopul unei pregatiri in forta, urmeaza sa fie aranjate cel putin 5-6 meciuri cu adversari puternici pana la Euro 2016.

In 2016 nationala are o echipa buna, cu multe valori individuale, insa jocul echipei se bazeaza in mare parte pe felul in care acesti jucatori sa se obisnuiasca cu formula in care vor juca. Meciurile precum cel cu Spania au rolul de a pregati echipa pentru nivelul de dificultate cu care se vor confrunta in grupe la Euro 2016.

Tragerea la sorti a grupelor pentru Campionatul European Euro 2016 este programata pentru data de 12 decembrie, sambata 2015. Grupele se trag in Paris, la Palatul Congresului. Romania se afla in urna a treia.

Euro 2016 este programat pentru perioada 10 iunie – 10 iulie 2016.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro