reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Ionel Spataru – condamnat definitiv | 6pm.ro

Ionel Spataru – condamnat definitiv

Publicat in June 8, 2012   ·   1 comentariu

Va intrebati cine este Ionel Spataru? El a fost seful OPC Brasov pana cand cineva s-a gandit sa-i organizeze un flagrant. A fost surprins dupa ce a primit o “spaga” de numai 60.000 euro. Atunci el a fost retinut, iar pe 13 octombrie 2011, procurorii au hotarat arestarea preventiva.

ionel spataru condamnat

condamnare

In decembrie 2011, Ionel Spataru a fost condamnat la 8 ani de inchisoare cu executare. In urma recursului, pedeapsa a fost diminuata la numai 5 ani, dar tot cu executare. Complicele sau Alexandru Musat, cel care a inlesnit “tranzactia” a fost si el condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu suspendare.

Cu siguranta nu este la prima afacere de acest gen, dar este singura dovedita. Mita a fost pretinsa pentru a revoca o decizie a OPC care dispunea inchiderea unei activitati a agentului economic denuntator pe o perioada de 5 luni.

Ii incurajam pe toti agentii economici sa contacteze autoritatile de fiecare data cand un angajat al statului pretinde mita. O sesizare, plangere sau denunt poate fi efectuata pe site-ul DGA: AICI

Informatii asemanatoare gasiti pe mediafax

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
  1. Marean says:

    Sa moara toti spagarii ma. Sa fim si noi o tara normala.

Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri