reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Instagram justifica trecerea la timeline-ul algoritmic | 6pm.ro

Instagram justifica trecerea la timeline-ul algoritmic

Publicat in June 3, 2018   ·   Fara comentarii

In urma unui interviu acordat catorva ziare americane pe data de 1 iunie, Instagram a tinut sa dea cateva explicatii cu privire la schimbarea ce urmeaza sa fie pusa in curand in practica. Sa ne amintim faptul ca aplicatia a renuntat la timeline-ul cronologic pentru a opta pentru cel algoritmic, schimbare ce se anunta inca din 2016. Instagram a explicat faptul ca interesul consta in gradul la care Instagram se gandeste ca ti-a placut o postare. Evident, cele mai importante sunt cap de afis, primele. Un lucru ce inseamna ca pentru Instagram prioritare sunt ultimele postari dar este luata in considerare si relatia pe care o ai cu persoana din poza postata.

algoritm instagram

Trei factori importanti sunt, in egala masura, evocati de aplicatie – timpul trecut, frecventa utilizarii dar si abonarile. Chiar daca utilizatorii s-au aratat initial reticenti la aceasta schimbare, in cele din urma au realizat avantajele majore de care pot beneficia.

Drept urmare, algoritmul Instagram se bazeaza pe 3 criterii principale pentru a afisa firul actualitatii in functie de abonat. Fiecare timeline este personalizat chiar daca utilizatorii pot urmari acelasi conturi. Fluxul apare in functie de frecventa utilizarii retelei sociale, abonarile utilizatorului si timpul pe care il petrece pe Instagram. Astfel, dupa analizarea acestor trei criterii, algoritmul defineste profilul fiecarui candidat in parte.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri