Injuraturi pe scena premiilor Grammy

Publicat in March 3, 2017   ·   Fara comentarii

Adele a comis-o din nou. Extrem de emotionata, pe punctual de a izbucni in plans, cunoscuta cantareata a cam incurcat versurile in momentul in care i-a adus un tribut lui George Michael, cantand varianta proprie a piesei Fast Love.

premiile grammy

premiile grammy

Chiar daca a fost considerata rasfatata serii din cadrul premiilor Grammy din acest an, Adele a gresit in timpul intepretarii. De fapt, cantareata pare depasita de situatie ori de cate ori apare pe scena premiilor Grammy. Este a doua oara consecutiv cand greseste versurile, nevoita fiind sa o ia de la capat. La editia de anul trecut a patit acelasi lucru.

Lansandu-se in intepretarea piesei Fast Love, piesa apartinand lui George Michael, cantand textul original, necenzurat, text ce contine un cuvant impropriu, Adele s-a oprit si a mai injurat o data, spontan, dand vina pe emotii si lasandu-se coplesita de lacrimi.

Adele a incercat sa redreseze situatia afirmand : Ma iertati, nu am voie sa gresesc si de data aceasta, de dragul lui (George Michael).

Orchestra care a acompaniat-o pe Adele si invitatii au inceput sa o aplaude pentru a o incuraja. In ciuda acestui esec, artisa a reusit sa bata toate recordurile, a urcat de numai putin cinci ori pe scena, pentru a-si lua cate un premiu pentru fiecare categorie in parte la care a fost nominalizata. Cele mai ravnite trofee au fost castigate de Adele – cantecul anului si albumul anului. Pe cel din urma Adele l-a dedicat lui Beyonce pe care o considera artista vietii ei.

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Divertisment
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro