Initiativa de anvergura. Vom avea tunel pe sub Carpati?

Publicat in January 31, 2013   ·   Fara comentarii

Vremea capricioasa din ultimele zile a creat deja probleme pe drumurile romanesti, care s-au datorat ninsorilor si viscolului. Ca urmare a acestei situatii, Sambata 26 Ianuarie la Palatul Victoria, a avut loc intalnirea Comandamentului de iarna, intalnire convocata pentru a fi discutate problemele cauzate de vreme.

tunel carpati

tunel carpati

In cadrul discutiilor legate de problemele create pe drumurile nationale datorate intemperiilor, la momentul legat de problemele intampinate de autoritatile locale in acesta perioada, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, a venit cu propunerea ca in planurile viitoare de Dezvoltare Nationala si Regionala sa se ia in calcul si posibilitatea construirii unui tunel pe sub Carpati, care ar asigura micsorarea distantelor intre localitati, plus un mai bun acces in perioadele de vreme rea.

Propunerea a fost primita cu entuziasm de vicepresedintele Liviu Dragnea, considerata ca fiind o intiativa care este poate fi luata in calcul pentru viitor, deoarece Guvernul apreciaza initiative viabile.


Despre tunelul de sub carpati au mai scris si cei de la antena3.ro

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Opinii
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro