reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Inchirierea unei masini pentru drumuri lungi poate fi o alegere buna | 6pm.ro

Inchirierea unei masini pentru drumuri lungi poate fi o alegere buna

Publicat in July 31, 2018   ·   Fara comentarii

Majoritatea persoanelor cred ca este mai practic si mai intelept sa inchirieze o masina, decat sa conduca propriul vehicul atunci cand merg intr-o calatorie lunga. Motivul principal este de a salva propriile masini de la uzura. Un alt factor este ca oamenii doresc sa economiseasca bani prin rezervarea unui vehicul inchiriat care are un consum mai bun decat masina proprie si, de asemenea, pentru ca vor sa evite cresterea kilometrajului vehiculului propriu, care ar putea reduce valoarea acestuia.

In acest sezon de vacanta, indiferent de motivul pentru care plecati la drum – fie ca este vorba de o calatorie lunga pentru a vedea cativa prieteni si rude, o excursie extinsa pentru a explora natura, sau doriti doar sa experimentati unele dintre cele mai bune calatorii in Europa – luati in considerare inchirierea unei masini decat conducerea propriului vehicul. Ascar.ro ofera masini pentru inchiriat la preturi accesibile, care va garanteaza atat confortul cat si un consum redus de combustibil.

inchirierea-unei-masini

inchirieri masini

De ce este mai bine sa inchiriati o masina pentru calatorii lungi?

Iata cateva avantaje si sfaturi care va ajuta sa intelegeti motivul pentru care inchirierea unei masini pentru o calatorie lunga este cu mult mai buna decat conducerea propriei masini.

Uzura si defectele

Efectuarea calatoriilor lungi pe sosea pot fi daunatoare pentru masina dvs. si ar putea duce la reparatii viitoare. Imaginati-va ca va conduceti masina de la Bucuresti la Milano. Distanta de la Bucresti la Milano este de aproximativ 1600 de km si de obicei dureaza aproximativ 17 ore de condus. Deci, daca simtiti ca vehiculul dvs. nu este suficient de fiabil, luati in considerare in mod cert inchirierea. Vechiul autovehicul are mai multe sanse de a se defecta. Doar pentru evitarea uzurii si a stricarii propriei masini, inchirierea unui vehicul fara probleme, pare cea mai buna alegere, mai ales daca obtineti un pret bun.

Economisiti bani

Puteti a economisi bani daca inchiriati o masina mai eficienta din punct de vedere al combustibilului, decat vehiculul propriu. Desigur, acest lucru va depinde de disponibilitatea masinii, precum si de rata de inchiriere pe care o puteti obtine.

Luati in considerare toti factorii

Cand mergeti intr-o calatorie lunga, inchirierea unei masini este adesea mai ieftina decat folosirea propriei masini. Cu toate acestea, retineti ca decizia de a inchiria o masina depinde de o varietate de factori. Acestia includ kilometrajul, eficienta consumului de combustibil, uzura anvelopelor, costurile de leasing, precum si preturile de schimbare a uleiului si deprecierea.

Calculatorul de calatorie va poate ajuta sa decideti daca trebuie sa inchiriati o masina pentru urmatoarea calatorie. Retineti, totusi, ca acest calcul poate fi folosit doar ca referinta, deoarece toate vehiculele au niveluri diferite de consum de combustibil.

Gasiti vehiculul de care aveti nevoie

Luati in considerare rezervarile din timp si comparati preturile. O gama larga de vehicule de inalta calitate si de incredere sunt disponibile pentru inchiriere – de la un Chevrolet cu dimensiuni economice, pana la un Ford Escape de dimensiuni mari si chiar o camioneta de familie de 8 locuri.
Retineti ca preturile de inchiriere variaza de obicei in functie de model. De exemplu, un sedan de lux sau un automobil sportiv este mai scump, in timp ce o masina mica dar economica costa mai putin.

Distrati-va

Oriunde va duceti, nu uitati sa va distrati pe drum. La urma urmei, inchirierea unei masini inseamna sa va bucurati de calatoria pe sosea. Ultimul sfat: asigurati-va ca stiti totul despre asigurarea dvs. deoarece cerintele de asigurare variaza de la stat la stat.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri