A inceput al doilea weekend al Serilor de vara clujene

Publicat in August 19, 2017   ·   Fara comentarii

Ieri a debutat cel de-al doilea weekend din cadrul celei de-a doua editii din cadrul editiei cu numarul 7 al Serilor de Vara Clujene.  Astfel, pasionatii de muzica folk si nu numai sunt asteptati si in acest an intr-o locatie deosebita, pe plaja Grigorescu pentru doua zile de Folk Happening la Serile de Vara Clujene.

Serile de Vara Clujene

Pe scena special amenajata pe plaja vor urca atat tineri folkisti cat si o serie de nume consacrate ale genului care vor incanta publicul cu multa muzica buna, relaxare si cantece in jurul unui foc de tabara, in incercarea de a aduce atmosfera din Vama, pe malul Somesului.

Evenimentul ”Folk Happening” se va desfasura in datele de 18 si 19 august, de la ora 20:00 ,la Plaja Grigorescu.

Iata care este programul Serilor de Vara Clujene din acest weekend:

In ziua de 18 august:
Boemis
Magda Puskas & Rares Suciu

In ziua de 19 august:
Raluca Marinescu
Ioana Muresan
Adriana Andreica, Andrada Jucan & Florin Grec
Duo Mignon & Cristina Patrascu
Dudu Isabel & friends
Catalin Condurache
***
Foc de tabara / Open stage (pana catre zori)

Genul folk se bucura de un loc binemeritat in interesul si apetitul clujenilor, in momentul in care vine vorba de muzica, relaxare, frumos si, nu in ultimul rand, implicare! Si nu ne referim  aici doar la numerosii artisti ai acestui gen muzical care reprezinta Clujul ci si la minunatul public care participa la actul artistic.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Divertisment
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro