reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Incepe a treia etapa de vanzare a biletelor pentru Untold 2018 | 6pm.ro

Incepe a treia etapa de vanzare a biletelor pentru Untold 2018

Publicat in December 29, 2017   ·   Fara comentarii

Untold 2018

Datorita unui interes maxim manifestat de catre fanii UNTOLD pe perioada primelor doua runde de vanzare, perioada in care s-au achizitionat un numar record de abonamente,  peste 28.000 de abonamente, organizatorii celebrului festivalul au hotarat sa puna la dispozitia tuturor doritorilor, incepand cu luna decembrie, o noua transa de abonamente la un pret cu totul si cu totul special.

Astfel, incepand cu data de 12 decembrie 2017, toti cei care asteapta cu nerabdare cea de-a patra editie UNTOLD au posibilitatea sa-si achizitioneze abonamentul pentru editia din 2018 la un  pret special de 499 lei plus taxe. Acestea au inceput sa fie disponibile pentru toti iubitorii festivalului incepand de marti, 12 decembrie, ora 14.00 si pana pe data de 15 ianuarie 2018.

Tot in aceasta perioada vor putea fi achizitionate si abonamente VIP la pretul de 1100 de lei plus taxe.
Fanii care au reusit sa se inregistreze deja pe pagina oficiala a festivalului vor primi pe adresa de mail un link cu care vor putea achizitiona abonamentele, iar cei care nu s-au inregistrat pana in prezent le vor putea cumpara de pe untold.com sau de pe entertix.ro.

Abonamentele la pretul final de 650 de lei plus taxe urmeaza sa fie disponibile din luna februarie a anului 2018. Fanii care vor sa isi

achizitioneze abonamente pentru festival pot consulta si optiunile de cazare care vor fi disponibile din luna ianuarie a anului 2018.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri