reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Inca 9 cazuri de rujeola au fost confirmate in patru judete in ultima saptamana | 6pm.ro

Inca 9 cazuri de rujeola au fost confirmate in patru judete in ultima saptamana

Publicat in September 30, 2019   ·   Fara comentarii

Inca 9 cazuri de rujeola s-au confirmat in ultima saptamana in patru judete din tara, numarul total al bolnavilor ajungand la cifra record de 18.330 conform datelor oferite de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

vaccin rujeola

Astfel, numarul total de cazuri confirmate de rujeola la noi in tara ajunge la 18.330 dintre care 64 de decese.

In ultima saptamana s-au raportat inca noua cazuri nou confirmate in patru judete din tara respectiv in Brasov (4), Dambovita (3), Neamt (1) si Salaj (1).

Rujeola este o boala infectioasa care vine adesea cu o serie de complicatii. Astfel, conform Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din patru oameni care fac rujeola una are nevoie de spitalizare iar pentru unul din cei 1000 de infectati aceasta boala este mortala.

Conform CNSCBT, in perioada 09.09.2019 – 13.09.2019 s-au raportat inca 54 de cazuri nou-confirmate de rujeola in noua judete si in capitala.

26 de cazuri s-au inregistrat in judetul Brasov, 11 in Salaj, 7 in municipiul Bucuresti, 3 in Dolj, 2 inTimis si cate unul in Covasna, Dambovita, Ialomita, Iasi si Mures.

Cele mai multe cazuri, 16.916 s-au inregistrat la persoane care nu s-au vaccinat deloc, 826 la persoane care au primit o doza de vaccin si 371 la persoane care au primit doua doze de vaccin.

6.134 de cazuri s-au inregistrat la copii din grupa 1-4 ani si aproximativ 3.880 la copii mai mici de un an.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri