reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

In Rusia, Alexei Navalny este vizat de trei anchete penale | 6pm.ro

In Rusia, Alexei Navalny este vizat de trei anchete penale

Publicat in May 25, 2021   ·   Fara comentarii

Opozantul rus care a fost otravit a afirmat Marti ca este vizat de trei noi anchete penale in timp ce presiunea se accentueaza in ultimele saptamani impotriva miscarii si partizanilor sai.

 

Alexei Navalny

Problemele nu par sa se opreasca pentru Alexei Navalny. Opozantul rus otravit in urma cu cateva luni a afirmat recent ca este vizat in trei anchete penale. Pe contul sau de Instagram, Alexei Navalny a indicat ca este acuzat de deturnarea tuturor donatiilor facute spre organizatia sa anti-coruptie precum si de crearea unui grup care a atentat la drepturile persoanei si ca a insultat un judecator in timpul unui proces recent.

Opozantul in varsta de 44 de ani afirma ca a primit vizita in celula sa a unui inspector ce are drept principala sarcina investigatiile criminale. Acesta l-a informat ca, in draga sa Rusie este vizat de trei noi anchete penale. Si ca numai putin de 21 de anchetatori se ocupa de aceste anchete la cel mai inalt nivel. Si, in cadrul fiecarei anchete, principalul criminal este el. In mod ironic acesta a afirmat ca organizatia sa criminala ia amploare si ca el comite din ce in ce mai multe crime dupa parererea unora.

Otravit in luna ianuarie in timp ce se intorcea in Rusia la bordul unui avion, Navalny a fost condamnat la doi ani si jumatate de inchisoare intr-un caz de frauda denuntat de opozitie. De atunci, isi ispaseste pedeapsa intr-o inchisoare din regiunea Vladimir, la 100 de kilometri distanta de Moscova, unde in aprilie a facut greva foamei in incercarea de a denunta conditiile de detentie.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri