reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

În ciuda evenimentelor recente tot mai mulți români se gândesc la nuntă | 6pm.ro

În ciuda evenimentelor recente tot mai mulți români se gândesc la nuntă

Publicat in March 2, 2022   ·   Fara comentarii

Întreaga lume privește cu sufletul la gură tot ceea ce se întâmplă zilele acestea la mică distanță de România, dar iubirea nu pare că se oprește niciodată în loc.

Tot mai mulți bărbați calcă pragul magazinelor de bijuterii, ori pornesc în căutări pe site-urile de profil în căutarea unui perfect inel de logodnă.

weddingvalmand

Mire si mireasa

Care este explicația?

Probabil că și cea mai simplă dintre toate, așa cum ne-a relatat unul dintre îndrăgostiții care au hotărât să își schimbe viața cu 180 de grade în 2022: „inevitabil lucrurile se vor întoarce la bine, dar simt din tot sufletul că ăsta este momentul prin care să îmi arăt iubirea. Oricum, plănuiam de anul trecut să fac acest pas și nu consider că există context care să te facă să nu iubești”.

Psihologii subliniază un alt aspect interesant. „Pe fondul unor situații de incertitudine socială tot mai mulți oameni se lasă pradă, dacă putem spune așa, unor sentimente primare precum iubirea. De altfel, e indicat să facem oricând asta dacă vrem să trăim într-o lume mai bună”.

Specialiștii în bijuterii de la Valmand au confirmat această tendință. „Oamenii sunt optimiști pentru că iubirea este cel mai pur sentiment și istoria ne arată mereu că e sentimentul care triumfă. Tocmai de aceea foarte mulți bărbați găsesc oportun să își demonstreze dragostea, chiar și în momente tensionate. Vorba unora dintre ei, dacă nu acum atunci când?”, au mai menționat experții Valmand.

Cele mai apreciate și căutate inele de logodnă rămân cele cu diamant, simbolul purității și al transparenței, caracteristici care stau mereu la baza unei relații sănătoase și de lungă durată. Metalul bijuteriilor alese variază în funcție de preferințele doamnelor, dar în ultimii ani platina a început să fie o opțiune din ce în ce mai folosită, apreciată pentru valoare, culoare și stil. „Avem satisfacția faptului că toți clienții noștri știu faptul că o bijuterie este și o investiție, o operă de artă cu o valoare care nu se pierde niciodată. Și nu ne referim la valoarea emoțională care oricum este inestimabilă, ci la faptul că investești în artă în același timp cu investiția făcută în iubire”, au mai declarat bijutierii Valmand, apreciați de clienți pentru modelele unice pe care le realizează în fabrica din România.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri