In China, o copie a Tesla Model 3 se vinde pentru suma de 26 000 de euro

Publicat in September 28, 2022   ·   Fara comentarii

In China, este posibil sa comanzi noua Shenlan SL03, o clona pentru Tesla Model 3, care afiseaza un pret mult mai accesibil.

 

Changan SL03

Inca de la inceputul anului 2022, pretul pentru Tesla Model 3 nu a incetat sa creasca, depasind actualmente suma de 50 000 de euro. Un pret enorm pentru majoritatea conducatorilor auto care visau sa treaca anul acesta la masinile electrice. In China, o parte din constructori au gasit solutia perfecta pentru a remedia aceasta problema: au construit o masina inspirata dintr-un model Tesla si o vand la un pret mai mult decat atractiv.

Este cazul marcii Changan Automobile, care a creat recent un nou model, botezat Shenlan SL03, model care s-a inspirat in mod vizibil de la Tesla Model 3. Este vorba, evident, de un model mult mai mic, 100% electric, care impartaseste un numar mare de similitudini cu masina americana. Dimensiunile bolidului sunt extrem de apropiate de si, partea din fata a masinii realizate de catre Changan Automobile, nu lasa decat cateva indoieli cu privire la inrudirea sa cu Tesla Model 3. Idem si in cazul bordului, cu un interior extrem de epurat, in care gasim un ecran cu touch imens care reia in mare liniile pe care le regasim la interfata Tesla.

Masina realizata de catre Changan Automobile afiseaza o autonomie de 515 kilometri in versiunea standard. Cu un look extrem de inspirat din Tesla Model 3, acest model Shenlan SL03 va seduce cu siguranta un numar mare de persoane care isi doresc o masina electrica, mai ales ca pretul sau este mult mai scazut decat cel al masinii americane.

Shenlan SL03 afiseaza un pret de doar 26 000 de dolari in China. Cu alte cuvinte, va atrage un numar mare de curiosi deoarece constructorul a declarat ca a primit numai putin de 15 000 de comenzi in doar cateva ore de la oficializarea noului model.

Sursa: https://www.presse-citron.net/en-chine-une-copie-de-tesla-model-3-pour-26-000-euros/

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri