reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Imprimanta 3d ultimaker vs. imprimanta 3d formlabs | 6pm.ro

Imprimanta 3d ultimaker vs. imprimanta 3d formlabs

Publicat in March 19, 2021   ·   Fara comentarii

Cele mai bune alegeri sunt luate atunci când acorzi suficient timp informării și mai apoi comparării produselor dorite. Este o metodă eficientă de a evita situațiile în care investiția nu se va ridica la nivelul așteptărilor. Pe piața imprimantelor 3d există o gamă diversificată de variante. Însă, de cele mai multe ori deciziile se iau în funcție de popularitatea imprimantelor. O asemenea situație se aplică în cazul unor imprimante 3d ultimaker, care se bucură de o vizibilitate din ce în ce mai mare. Însă, un astfel de lucru nu determină performanțele imprimantei, ci particularitățile specifice precum:

Ultimaker-desktop-3D-printing-redefined-og

3d print

–   Obiectele printate se bucură de o calitate crescută în ceea ce privește redarea tuturor detaliilor.

–   Vei beneficia de suporturi pentru diverse materiale utilizate pentru imprimare.

–   Va măsura distanța dintre duza și patul de imprimare și va nivela armonios suprafața. Astfel, sunt evitate cu succes situațiile în care duza să fie poziționată prea sus sau prea jos și să facă imposibilă imprimarea.

–   Dispune de un software ușor de gestionat. De asemenea, există o aplicație mobilă pentru IOS și Android care îți va permite să monitorizezi de la distanță procesul de printare.

–   Totuși, durata de imprimare se poate întinde pe o perioadă destul de lungă, iar prețul pentru achiziționare este destul de ridicat. Tocmai de aceea, este destinată celor care au acumulat ceva experiență pentru a imprima 3d.

Însă, ultimaker nu este singura opțiune. Nu mulți au auzit de avantajele dovedite ale unor imprimante 3d formlabs, care se aseamănă destul de mult cu cele ale imprimantelor ultimaker:

–   O calitate impresionantă a modelelor și obiectelor printate. Detaliile mici nu reprezintă o problemă.

–   Te vei bucura și într-un asemenea caz de suporturi pentru materiale care pot fi utilizate și pentru alte tipuri de imprimante.

–   Laserul și celelalte elemente care vin în alcătuirea imprimantei sunt protejate prin sigilare.

–   Investiția este, totuși, la fel de ridicată. În plus, dacă alegi să apelezi la rășini de la alte firme, riști să strici buna funcționare a imprimantei.

Pune în balanță informațiile de mai sus și fă alegerea cea mai potrivită pentru tine. Nu uita însă să iei în calcul și factorii subiectiv cum ar fi bugetul sau experiența de care dispui.

Imprimanta 3d poate deveni ajutorul de nădejde pentru realizarea unor obiecte impresionabile numai dacă este aleasă cu grijă!

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri