reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Importanta vitrinelor frigorifice pentru afacerile alimentare romanesti | 6pm.ro

Importanta vitrinelor frigorifice pentru afacerile alimentare romanesti

Publicat in December 4, 2020   ·   Fara comentarii

Industria alimentara prospera in Romania, iar acest lucru s-a vazut foarte bine in 2020, anul in care vanzarile au crescut semnificativ pentru afacerile alimentare.

Acesta este motivul pentru care domeniul ospitalitatii s-a facut si el remarcat, comenzile online fiind cele care au primat semnficativ atat in cazul restaurantelor, pub-urilor si cafenelelor, cat si al supermarketurilor si magazinelor care au permis achizitionarea bunurilor lor prin intermediul aplicatiilor online.

image001

vitrine frigorifice

Si pentru a face posibil acest lucru, nu doar serviciile si produsele afacerilor alimentare au fost cele care s-au facut remarcate, ci si echipamenetele folosite pentru a pastra proaspete alimentele livrate catre cosnumatori. Astfel, o investitie puternica in ultimul an a fost cea pentru vitrinele frigorifice, care a avut la baza faptul ca orice afacere cu produse alimentare necesita refrigerare.

Disponibile intr-o varietate de forme, dimensiuni si caracteristici, vitrinele frigorifice sunt solutia ideala de refrigerare si depozitare pentru aiemntele si afacerile alimentare din Romania.

Asadar, vitrinele frigorifice sunt echipamente de refrigerare care au scopul de a expune si depozita eficient alimente sau bauturi la o temperatura optima pentru ca acestea sa ramana proaspete.

Vitrinele frigorifice sunt deseori nelipsite din supermarketuri, magazine alimentare sau cantine hoteliere, care le folosesc drept instrument de baza pentru a asigura prospetimea produselor lor pentru o lunga perioada de timp, in asa fel incat fiecare client in parte sa se bucure de o experienta pozitiva.

Folosind vitrine frigorifice, le vei permite clientilor sa vada clar ce tip de produse alimentare ofera magazinul fara sa deschida usa aparatului. Ca si in cazul frigiderelor, deschiderea usii poate duce la pierderea aerului rece. Drept urmare, aparatul folosit pentru refrigerare ar trebui sa depuna eforturi suplimentare pentru a mentine temperatura optima. Folosind o vitrina frigorifica vei evita astfel de situatii in care este posibil sa simti cresteri ale consumului de energie in afacerea ta.

Totodata, avand in vedere situatia actuala, chiar daca aceasta capacitate de a expune alimentele intr-un magazine fizic nu mai este atat de relevanta, abilitatea de a mentinte proaspete produsele este inca una foarte importanta.

Unde gasesti vitrinele frigorifice potrivite pentru afacerea ta? Cei de la Frigotehnics ofera cele mai bune solutii de refrigerare pe piata din Romania. Acestia efectueaza in primul rand o analiza a situatiei actuale si a nevoilor tale, dupa care vin cu o proiectare a solutiei ideale din punct de vedere cost-beneficiu urmata de implementarea prin intermediul echupei lor competente de specialisti.

Mai departe, acestia iti vor oferi monitorizare 24/24 pentru frunctionarea sistemului de refrigerare. Nu in ultimul rand, alegand Frigotehnics vei beneficia de service si garantie ori este nevoie, in cel mai scurt timp.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri