reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Ieftin dar nu neaparat bun! Topul chilipirurilor imobiliare din Bucuresti | 6pm.ro

Ieftin dar nu neaparat bun! Topul chilipirurilor imobiliare din Bucuresti

Publicat in August 13, 2017   ·   Fara comentarii

O prima variabila la care ne gandim cand dorim sa achizitionam un imobil sunt banii. Asadar, cautam oferte imobiliare care sa ne satisfaca buzunarul si cerintele. Insa, rand pe rand intervin alte variabile: zona nu este buna, blocul este vechi, nu are imbunatatiri, este la ultimul etaj, nu are centrala proprie si lista mai poate continua in functie de capriciile fiecaruia.

apartamente ieftine

apartamente ieftine

Asadar, preferintele fiecarui cumparator difera si ne vom axa pe un lucru concret, pe suma. Cu 15.000 de euro , surprinzator, va puteti achizitiona un apartament cu doua camere in cartierul Militari. Atentie insa, imobilul se aflta la etajul 5/10 , iar blocul a fost construit in 1978. Intelegem, asadar, inconvenientele acestei „super oferte”. V-am pregatit o alta super-oferta, cu aceeasi bani , in Drumul Taberei, gasim un apartament de 76 mp cu 3 camere. Imobilul este aproape de metrou, se ofera si mobila spre vanzare, insa este la etajul 9/9. Desigur, trebuie sa mentionam ca aceste cazuri sunt rare.

Urcam pretul pana la 20.000 si gasim o garsoniera de 32 mp intr-un bloc nou din zona Giurgiului. Adauga 1.000 de euro si iti poti lua tot o garsoniera, dar in Rahova, intr-un bloc mixt la etajul 2. Tot la 21.000 de euro gasim in Berceni o garsoniera confort 1 decomandata intr-un bloc din 1987. Daca doriti apartament, la 22.000 de euro va puteti achizitiona un apartament cu 2 camere in Rahova, nu foarte mare ce-i drept, de 30 mp, dar cu centrala proprie, tamplarie PVC si usa metalica. Tot cu 2 camere, dar la 26.000 puteti cumpara un apartament in zona Giurgiului, intr-un bloc nou si foarte aproape de RATB, insa fara finisaje. Aici se pot vedea mai multe apartamente din Bucuresti.

In domeniul apartamentelor cu 4 camere , Rahova este lider cu cele mai acceptabile preturi, incepând de la 44.000 de euro. Locuinta are 80 metri patrati, cu multiple imbunatatiri, doua grupuri sanitare si repartitoare de caldura. Apartamentul se afla intr-un imobil construit in anul 1985, bine conectat la mijloacele de transport in comun. Berceniul ofera aceleasi avantaje, cu doar cateva mii de euro in plus, insa intr-un bloc mai vechi, din 1972.

Alegerea unui camin este importata in viata oricarui om, iar criza economica duce la aparitia acestor “super-oferte”, insa atentia trebuie centrata pe nevoile dumneavoastra. Nu va bucurati daca luati un apartament ieftin intr-un bloc vechi, deoarece trebuie sa faceti imbunatatiri. Doriti sa mergeti linistit pe strada sau sa va stiti copiii în siguranta, sa aveti acces la mijloacele de transport sau pur si simplu sa aveti de unde sa va faceti cumparaturile, atunci alegeti-va o zona buna. Raportul calitate-pret trebuie urmarit in permanenta.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri