reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Iata ce ne pregatesc Mazda si Toyota in noua lor uzina | 6pm.ro

Iata ce ne pregatesc Mazda si Toyota in noua lor uzina

Publicat in July 17, 2019   ·   Fara comentarii

Nu demult, se vorbea despre noile planuri ale marcii Toyota care facea anumite schimbari in ceea ce priveste vehiculul pe care dorea sa il construiasca in noua uzina pe care compania o va partaja cu Mazda, in Huntsville, Alabama.

Mazda si Toyota

Sa ne amintim ca gigantul japonez mentiona ca noile instalatii nu se vor folosi pentru a produce cea mai recenta generatie de Corolla, ci mai degraba un alt SUV pentru a raspunde cerintelor de pe piata.

Si iata ca revista Motor Trend ne da cateva informatii cu privire la acesta, dar si despre ce are Mazda de ascuns in maneca.

FT-4X. In cazul marcii Toyota, noul SUV in chestiune, ar putea sa fie o versiune de productie a conceptuluin FT- 4X care a fost prezentat in anul 2017. Acesta se va pozitiona intre C-HR si RAV4. nu trebuie sa ne asteptam insa la o masina inspirata din vechiul FJ Cruiser.

CX-7? In ceea ce o priveste, Mazda, pregateste un model care se va afla intre CX-5 si CX-9. Masina in chestiune va avea drept misiune sa infrunte noile Honda Passport si Chevrolet Blazer care au aparut in ultimele luni.

Doua masini diferite. Vestea cea buna este ca, in ciuda partajarii aceleiasi uzine, nu poate fi vorba despre doua vehicule identice, care sa fie diferentiate doar de logo-uri. Da, masinile Mazda si Toyota vor partaja anumiti compusi care sa permita asamblarea lor in paralel, dar fiecare model va fi dezvoltat separat. Scopul este sa se faca economii. Impreuna vor asambla pana la 300 00 de vehicule. Aceasta este deja  a saptea uzina Toyota.

Noua uzina va incepe sa produca masini in anul 2021. Si poate ca la Salonul Auto din iunie, vom putea vedea la ce modele sa ne asteptam.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri