reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Hotii din ATM-uri se imputineaza pe zi ce trece | 6pm.ro

Hotii din ATM-uri se imputineaza pe zi ce trece

Publicat in November 5, 2012   ·   Fara comentarii

In urma unui dosar documentat de politia din Ploiesti si Serviciul de Combatere a Criminalitatii Informatice, s-au efectuat 7 perchezitii la diferite persoane domiciliate in Bucuresti, Ploiesti si Satu-Mare, in urma carora au fost depistate 12 persoane ce faceau parte dintr-o retea organizata ce extrageau bani din ATM-uri.

hotii din atm-uri

ATM-uri

Acest grup, condus de o persoana din Bucuresti, s-a deplasat pe raza mai multor judete din tara de unde extrageau mari sume de bani din bancomate, prejudiciul total fiind estimat la 220.000 lei.

Din declaratiile Politiei reiese ca liderul acestui grup de hoti este suspectat si de confectionarea mijloacelor ce ajutau la sustragere banilor cat si de confectionarea de dispozitive destinate copierii datelor de identificare ale cardurilor.

Sotia liderului este si ea suspecta, ea ridicand sumele de bani provenite din furturi prin sisteme de transfer monetar rapid.


Inca doua persoane din Ploiesti si Bucuresti sunt suspecte de a fi recrutat persoane in vederea deschiderii de conturi bancare, cardurile acestor conturi fiind folosite pentru devalizarea bancomatelor.

Despre hotii de bani din ATM-uri au mai scris si cei de la realitatea.net

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri