reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Horoscop Fecioara 2016 | 6pm.ro

Horoscop Fecioara 2016

Publicat in November 26, 2015   ·   Fara comentarii

Poate ca nativii din aceasta zodie nu se vor duce la asa de multe intalniri in anul 2016, fiind mult mai pretentiosi decat de obicei, insa vor avea parte de mai multa calitate decat cantitate ca pana acum.

Nici din punct de vedere social nu stau extrem de bine nativii din fecioara si este foarte putin probabil ca acestia sa intre intr-o relatie de lunga durata. Dragostea are mereu nevoie de timp ca sa se dezvolte cum trebuie. Problema este ca 2016 vine cu standarde crescute carora foarte putini muritori le vor putea face fata.

horoscop 2016

zodiac

Horoscop Fecioara Dragoste 2016

2016 este anul in care relatiile sunt testate. Saturn, planeta disciplinei subliniaza aspecte stresante in ceea ce priveste planeta iubirii, Neptun. Aceasta caracteristica va continua tot anul 2016. Se va produce o ruptura in momentul in care Saturn va deveni retrograd in perioada 15 iunie – 18 septembrie. Saturn va actiona ca un fel de binecuvantare deghizata, scotand la iveala aspecte reale ale relatiei in care va aflati. Ce inseamna asta? Relatiile trainice se vor consolida iar cele puerile vor disparea in neant.

Horoscop Fecioara 2016 Cariera

Cariera fecioarelor se va mentine pe linia de plutire, parand ca sunt fericite cu situatia lor actuala. Cei ce isi cauta un job in perioada aceasta vor fi bucurosi sa afle ca aspectele se mentin favorabile incepand cu iulie 2015, continuand cu data de 11 august 2016. Dupa aceasta perioada, Jupiter va intra in scena in zodia fecioarei si toate pariurile sunt pierdute. Nativii din fecioara ar trebui sa isi testeze persoanele cunoscute si sa vada cine anume poate sa le aduca un beneficiu din punct de vedere al carierei. Social media devine si ea o cale optima pentru a largi orizonturile.

Horoscop 2016 Fecioara Bani

In ceea ce-i priveste pe nativii din zodia fecioarei, va exista o eclipsa de luna in casa banilor in data de 4 aprilie 2016, acest lucru producand schimbari financiare majore. Cosmosul are tendinta de forta fecioarele sa faca schimbarile de care era nevoie de foarte multa vreme. Partenerii de viata ai fecioarelor pot, de asemenea, sa aiba noroc din punct de vedere financiar ceea ce-i influenteaza direct pe acestia. In perioada 25 iulie – 6 septembrie, Venus va fi retrograd intr-un mod in care se intampla numai din doi in doi ani. Revizuirea finantelor si aceasta perioada este imperioasa.

Citeste un horoscop bun 2016 pentru toate cele 12 zodii.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri