Hora Credit IFN ocupă locul 1 în top-ul creditelor online realizat de XCredit

Publicat in November 12, 2022   ·   Fara comentarii

Portalul de comparare a creditelor online XCredit.ro plasează Hora Credit IFN pe locul 1 în Top 24 cele mai atractive credite online rapide, cu mențiunea că reprezintă o opțiune foarte bună pentru cei aflați în căutarea unei soluții rapide de finanțare, a unui credit online fără garanții, fără giranți și fără prea multe acte.

ifn-locul-1-in-top

top ifn

Hora Credit IFN se evidențiază prin aceea că acordă credite online rapide inclusiv celor care au înregistrat restanțe în trecut (rău-platnici) și au fost raportați negativ la Biroul de Credit, oferind dobânzi competitive și aprobare rapidă a împrumuturilor.

La Hora Credit poți împrumuta orice sumă între 100 lei și 10.000 lei, cu plata în 26 de rate egale pe o perioadă de până la 364 de zile. Dobânda zilnică aferentă sumei utilizate din linia de credit este de 2%, iar dacă ești client nou poți obține un credit fără dobândă (0,0001%) pentru o perioadă de 1 până la 7 zile, respectiv un credit cu dobândă de numai 0,08% pentru o perioadă de până la 70 de zile.

Notă: informațiile despre sumele ce pot fi împrumutate și rata dobânzii au fost preluate de pe XCredit la data publicării acestui articol. Aceste date pot suferi modificări și pot fi neactualizate. Te rugăm să consulți site-ul www.xcredit.ro pentru a verifica informațiile actualizate la zi.

De ce să optezi pentru un credit online de la Hora Credit?

Pe lângă facilitățile deja menționate, unul dintre motivele pentru care Hora Credit este o opțiune recomandată îl constituie faptul că oferă credite online cu aprobare pe loc. Mai mult decât atât, este o instituție financiară de renume, cu un istoric vast în oferirea unor soluții de creditare pentru cei aflați în căutarea unor împrumuturi cu aprobare rapidă.

Avantajele contractării unui împrumut la Hora Credit:

 • Este un IFN cu reputație foarte bună, care dă dovadă de eficiență și maximă corectitudine în acordarea de credite cu buletinul, până la salariu.
 • Nu solicită furnizarea datelor cardului de debit, fiind suficient doar codul IBAN al contului bancar.
 • Acordă credite fără dobândă și fără adeverință de venit inclusiv celor raportați negativ la Biroul de Credit de alte instituții financiare.
 • Acordă credite cu dobânzi preferențiale pentru nevoi medicale pe baza unor documente justificative (ex. scrisoare medicală), precum și credite pentru studii.
 • Creditul poate fi rambursat atât într-o singură tranșă, cât și într-o perioadă de până la 364 de zile.
 • Poți obține un împrumut inclusiv în weekend, în intervalul orar 09:00 – 17:30.

Dezavantaje:

 • Vârsta minimă pentru aplicare de 19 ani.
 • Suma maximă ce poate fi împrumutată de 10.000 lei.

Care sunt condițiile pentru a aplica la Hora Credit?

Hora Credit este o companie care a simplificat foarte mult procesul de acordare a unui împrumut, iar condițiile de aplicare sunt la fel de bine optimizate. Pentru a aplica la Hora Credit trebuie să îndeplinești următoarele condiții de eligibilitate:

 • Să ai domiciliul sau rezidența pe teritoriul României.
 • Să ai vârsta cuprinsă între 19 și 75 de ani la data aplicării.
 • Să poți furniza datele contului bancar și o dovadă a faptului că tu ești titularul contului (extras de cont sau alt document similar generat de aplicația de internet-banking).
 • Să realizezi un venit stabil, din pensie sau salariu.
 • Să deții un număr de telefon și o adresă de e-mail valide.

Ce sumă poți împrumuta la Hora Credit și pe ce perioadă?

Hora Credit acordă împrumuturi rapide de la 100 la 10.000 lei. Cu toate acestea, dacă ești client nou, IFN-ul îți va acorda la început o sumă mai mică, probabil pentru a se asigura că ești un client care își respectă obligațiile contractuale.

Pe măsură ce îți sunt aprobate noi credite, pe care le vei rambursa la timp, suma maximă pe care o poți împrumuta va crește , putând atinge chiar plafonul maxim de 10.000 lei (in funcție de veniturile tale și gradul de îndatorare).

Notă: verifică informațiile actualizate la zi pe site-ul XCredit.

Cât durează aprobarea împrumutului Hora Credit?

De regulă, doar câteva minute. Principala condiție pentru o aprobare rapidă a creditului este rezultatul pozitiv al interogării bazelor de date ale ANAF și Biroului de Credite. Aceste două instituții vor furniza date despre veniturile tale (ANAF), precum și despre riscul de neplată, respectiv dacă mai ai în derulare credite la alte instituții financiare (Biroul de Credit).

Care este dobânda Hora Credit?

Hora Credit practică dobânzi diferite în funcței de tipul creditului și de statusul clientului (nou sau existent). Dacă ești client nou, te califici pentru a obține un credit fără dobândă, pe care va trebui să-l achiți într-o perioadă de 1 până la 7 zile. De asemenea, tot pentru clienții noi, se acordă facilitatea de a obține un împrumut cu dobândă 0,0001% pentru liniile de credit a căror rambursare se face într-un termen de maxim 70 de zile.

În mod implicit, pentru creditele pe termen scurt a căror rambursare se face într-o singură tranșă, dobânda percepută este de 2%/zi.

Exemplu: Pentru un împrumut în valoare de 1.000 lei, valoarea dobânzii este de 20 lei pe zi, la o dobânda anuală efectivă (DAE) de 30.341,1%, calculată pentru 30 de zile. Prin urmare, dacă rambursezi creditul în 10 zile, vei avea de plată în total 1.200 lei (1.000 lei suma împrumutată + 200 lei dobânda).

La Hora Credit poți beneficia de extinderea automată a perioadei împrumutului pentru un termen maxim de 360 de zile, în baza unei plăţi minime, aşa cum reiese din contractul de împrumut.

Notă: informațiile publicate în acest articol pot fi diferite față de cele actuale. Pentru a verifica informațiile actuale, vizitați HoraCredit.ro sau XCredit.ro.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri