reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Hidroelectrica ramane in insolventa. Decizia Curtii de Apel este irevocabila. | 6pm.ro

Hidroelectrica ramane in insolventa. Decizia Curtii de Apel este irevocabila.

Publicat in October 20, 2012   ·   Fara comentarii

Curtea de apel Bucuresti a respins cererea de anulare a procedurii de insolventa ceruta de grupul elvetian Alpiq, grup de firme care aveau acorduri directe cu Hidroelectrica.

hidroelectrica

Insolventa

Cererea a venit in urma hotararii Tribunalului Bucuresti din 20 Iunie, in care se decide deschiderea de intrare in insolventa a Hidroelectrica. Odata cu intrarea in insolventa, acordurile facute cu companiile Alpiq RomEnergie, Alpiq RomIndustries, Energy Holding si alte companii, vor fi reziliate.

Unul din motivele intrarii in insolventa sunt tocmai aceste contracte. Ministrii din ultimii ani au semnat contracte de livrare de energie cu o capacitate mai mare decat ce putea produce societatea, aceasta fiind nevoita sa cumpere energie electrica de la alti furnizori la preturi mai mari decat cele de livrare.

Alte motive sunt contractele de mentenanta facute cu Hidroserv, managementul defectuos si peste toate acestea, seceta, care a scazut productia de energie.


La finele anului 2011 Hidroelectrica avea pierderi de 124 milioane lei, suma care s-a ridicat pana la 202 milioane in doar 6 luni.

Despre insolventa celor de la Hidroelectrica au mai scris si cei de la mediafax.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri