reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Guvernul intentioneaza sa rezolve problema scolilor cu toalete in curte | 6pm.ro

Guvernul intentioneaza sa rezolve problema scolilor cu toalete in curte

Publicat in February 9, 2019   ·   Fara comentarii

Guvernul si-a exprimat dorinta de a rezolva problema scolilor care au inca toalete in curte. Cu containere…tot in curte…drept urmare, cele 1.400 de scoli care au in momentul de fata toaletele in curte vor primi aproximativ 10.000 de euro pentru a achizitiona, pana la sfarsitul anului, containere moderne, dotate cu baie, care urmeaza sa fie montate langa scoala, construindu-se in acest sens un pasaj pentru ca elevii sa poata trece.

toalete afara

In tara sunt inca, in momentul de fata, numai putin de 1.400.000 de scoli ce au inca un W.C. in curte, in mediul rural. Pana la sfarsitul anului insa, in mod obligatoriu, aceste scoli trebuie sa remedieze problema. Cum altfel? Se vor aloca sume in acest sens. In jur de 10.000 de euro pentru achizitionarea unor containere moderne prevazute cu bai. Cam aceasta este suma estimata, necesara pentru rezolvarea problemei.

Se va impune acest tip de format pentru ca autoritatile sa nu se trezeasca cu fel de fel de astfel de achizitii. Containerele se vor lipi de scoala si se va face racordul necesar fie la reteaua de apa, fie la canalizare, daca aceasta exista si, desigur, un pasaj prin care elevii sa poata trece.

Daca scoala este undeva intr-o comuna izolata si este destul de veche atunci zidul nu se poate sparge. Se face un pasaj pentru ca elevul sa nu fie nevoit sa iasa prin ploaie, frig, zapada la baie. Pana la sfarsit de an toate aceste 1.400 de scoli trebuie sa intre in aceasta situatie corecta.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri