Grija deosebita pentru reparatiile de telefoane iPhone, oferite de Glassgsm

Publicat in February 23, 2018   ·   Fara comentarii

Utilizatorii de iPhone au o grija in plus fata de cei care detin telefoane cu sistem Android. Reparatiile la service-urile gsm pot sa fie destul de costisitoare, iar persoana care se ocupa de acest aspect trebuie sa fie un adevarat profesionist, capabil sa ofere cele mai bune solutii pentru telefonul sau.

Reparatia unui iPhone, mai ales a celor mai recente modele este o adevarata responsabilitate care trebuie luata ca atare. Multe astfel de service-uri gsm prefera sa nu bifeze acest aspect, iar daca totusi exista experti in acest domeniu, costurile sunt cu mult mai ridicate decat ar fi cazul. Nimanui nu ii place sa fie taxat suplimentar din astfel de cauze, care tin pur si simplu de abilitatile profesionale ale angajatilor, dornici sau nu sa tina pasul cu noile aparitii.

glassgsm_12

glassgsm

Ce ar fi de facut in acest caz? Pot exista solutii convenabile, care sa combine in cel mai convenabil mod cu putinta cunostintele unui expert si un pret pe masura, care sa fie acceptabil si, in niciun caz,  mult peste medie?

Un bun exemplu in acest caz este un service din Suceava, denumit si Glassgsm care multumeste prin serviciile oferite clientilor din orasul Suceava, cat si pe cei din intreaga tara (telefoanele pot fi trimise prin curier pentru a fi reparate). In plus, acestia ofera garantie timp de 6 luni, in cazul in care apar defectiuni la telefon, dupa ce au fost efectuate reparatiile. Aceasta perioada de 6 luni este acoperita de cei de la Glassgsm, iar eventualele reparatii sunt gratuite. Pentru informatii suplimentare in acest caz, profesionistii Glassgsm sunt disponibili, putand fi contactati direct de pe site.

Glassgsm ofera solutii diversificate pentru aproape toti detinatorii de iPhone. Dintre aceste tipuri de servicii pot fi enumerate urmatoarele: inlocuire display iPhone 7+,  inlocuire carcasa, buton, sticla, camera, buton, senzor, camera frontala etc. Glassgsm ofera reparatii pentru aproape orice model de iPhone. In aceasta categorie sunt incluse modelele de iPhone 8, 8 plus, X, 6, 4, precum și variațiuni ale acestor modele.

Utilizatorii de iPhone pot fi siguri ca vor gasi in Glassgsm un aliat de incredere cand vine vorba de reparatiile necesare care trebuie facute la nivelul telefoanelor proprii. Preturile tuturor reparatiilor, oricat de minore sau de complexe ar fi ele pot fi consultate direct de pe site-ul oficial Glassgsm. Sunt integrale, incluzand in acelasi timp si manopera. Astfel, oricine va putea sti cu exactitate de cat anume are nevoie pentru reparatia telefonului sau. Nu vor exista niciun fel de surprize sau evenimente mai mult sau mai putin placute in acest sens.

Cei de la Glassgsm sunt oricum recunoscuti pentru transparenta lor, serviciile de cea mai buna calitate si respectul oferit tuturor clientilor. Nimic nu are cum sa mearga rau cu ajutorul acestora. Iar daca reparatia nu decurge conform planurilor avute initial, e numai din cauza ca acestia intrec orice asteptari prin modul in care isi iau in serios intreaga activitate.

Nu ar fi pacat sa se rateze o asemenea oportunitate? V-ar tenta sa apelati la serviciile acestora sau daca ati facut-o, care a fost parerea voastra per ansamblu?

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Tehnologie
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro