reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Grecia a ajuns la un acord cu creditorii, un nou plan de salvare supus votului in parlament | 6pm.ro

Grecia a ajuns la un acord cu creditorii, un nou plan de salvare supus votului in parlament

Publicat in August 14, 2015   ·   Fara comentarii

Criza din Grecia este in atentia presei internationale, cu momentul culminant in saptamana 10-14 august cand au avut loc o serie de negocieri maraton pentru a se ajunge la o intelegere intre greci si reprezentantii creditorilor internationali. Negocierile s-au desfasurat in cursul noptii de 10 spre 11 august, iar conform oficialilor si a paginii electronice Reuters, se pare ca s-a ajuns la un acord.

grecia in datorii

Creditori ai Greciei

Dupa aproape 23 de ore de negocieri intr-un hotel situat central in Atena, se pare ca reprezentantii eleni au ajuns la un acord cu cei ai creditorilor internationali. Ministrul grec al Finantelor a declarat ca “iese fum alb” in sensul ca s-a ajuns la un acord ale carui detalii de importanta sunt deja stabilite si detalii minorii urmeaza sa fie discutate in cel mai scurt timp.

Pactul in valoare de 86 de miliarde de euro ar inseamna noi imprumuturi pentru o tara deja ingropata in datorii, iar acordul trebuie sa treaca de Parlament si ministrii Finantelor din zona Euro. Prima ar putea sa fie acordata in cateva transe pana la sfarsitul lunii august 2015.

Guvernul din Grecia doreste sa voteze un proiect de lege pentru un al treilea plan de salvare a tarii din ultimii 5 ani, proiect ce ar trebui votat in parlament. In proiect sunt impuse cresteri de impozite si reduceri ale cheltuielilor de buget.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri