Graph Search de la Facebook, noul concurent al lui Google

Publicat in January 22, 2013   ·   Fara comentarii

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg a anuntat Marti 15 Ianuarie ca se aduc imbunatatiri uriasei retele de socializare printr-un nou motor de cautare, Graph Search, mult mai complex decat ceea ce ofera Google.

graph search

graph search

Pentru un singur cuvant vor fi afisate toate sensurile acelui cuvant, oferind cautare dupa interese, locuri, persoane si poze.

Variantele de raspunsuri pot cuprinde pagini ale companiilor si persoanelor sau imagini ale locurilor cautate, toate acestea pentrtu a obtine rapid cat mai multe informatii despre tema de interes, conform declaratiilor fondatorului Facebook.

Aceste schimbari au fost anuntate la CES cand jurnalistii au fost invitati la un eveniment deosebit, intrand astfel in posesia vestilor despre o viitoare lansare la care se lucra deja. Presupunerile au fost diferite, vehiculandu-se doua idei: ca Facebook va lansa un nou telefon sau un nou motor de cautare, a doua varianta dovedindu-se reala.


Este de presupus ca Graph Search sa fie un inceput pentru viitorul internetului si probabil in cativa ani o cautare pe Facebook va fi preferata in locul uneia pe Google.

Despre lansarea motorului de cautare Graph Search al celor de la Facebook au mai scris si cei de la yoda.ro

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Review
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro