GoPro Hero5 Black vs GoPro Hero 4 Black

Publicat in July 25, 2017   ·   Fara comentarii

Camerele GoPro sunt extrem de populare in randul celor care iubesc actiunea si doresc sa se bucure de ea iar si iar, urmarind tot timpul ceea ce au filmat. Popularitatea vine datorita calitatii superioare a imaginilor si a rezistentei camerelor GoPro, dar si datorita numeroaselor functii care le protejeaza si le ofera flexibilitate.

Exista mai multe modele de GoPro, cele mai noi fiind GoPro Hero 5 Black, cea mai noua versiune si GoPro Hero 4 Black, versiunea anterioara.

GoPro Hero5 Black vs GoPro Hero 4 Black

GoPro Hero

Care sunt diferentele dintre cele doua si care merita cumparata?

Cei de la www.govideo.ro au in stoc mai multe variante de GoPro Hero5, asadar, au oferit o serie de informatii utile.

Prima diferenta dintre cele doua tipuri de camere este, evident, pretul. GoPro Hero 4 este mai ieftina, insa exista riscul sa nu mai fie gasita in foarte multe locuri, dat fiind faptul ca modelul nou este deja pe piata.

In ceea ce priveste dotarile, exista parti in care sunt sesizate diferente si parti in care diferentele sunt inexistente.

Dynamic Range si filmare 4 K identica

Atat GoPro5 cat si GoPro4 au un dinamic range excelent, fiind cel mai bun de pe piata. Practic, fiecare filmare ofera un nivel urias de detalii si permit filmarea corecta atat in zonele intunecate, cat si in zonele foarte bine luminate.

Calitatea 4K este si ea prezenta pe ambele camere, diferentele intre imaginile filmate cu un anumit tip de camera si imaginile filmate cu altul fiind inexistente.

Diferente

Diferentele apar cand se descopera filmarea 1080 P cu stabilizare. Astfel, la GoPro5 exista un algoritm de stabilizare foarte puternic, ce poate fi folosit pentru 30 de cadre pe secunda si ce nu este disponibil si pe fratele sau mai mic. Stabilizarea este una buna si permite o filmare foarte cursiva.

Partea de Hardware vine si ea cu diferente majore. Astfel, camera GoPro 5 este rezistenta la apa si are dimensiuni ceva mai mari.

De asemenea, spre deosebire de GoPro4, are ecran cu touchscreen, care permite o flexibilitate foarte mare in utilizare.

Bateria este si ea una foarte atractiva, mai ales daca se tine cont de faptul ca GoPro5 are ecran cu touch screen. Conform celor care au folosit ambele variante, 5-ul poate sa reziste mult mai mult, optimizandu-si extrem de bine consumul.

Fizic, GoPro5 este ceva mai mare decat varianta anterioara, insa nu mult mai mare. Dat fiind faptul ca are carcasa rezistenta la apa, fara sa necesite un accesoriu pentru acest lucru, este un mare plus.

O alta diferenta atractiva este faptul ca ultima varianta de GoPro poate sa fie controlata cu vocea. Pare sa fie o functie nu chiar atat de atractiva, insa cei care fac sporturi extreme sunt constienti de faptul ca orice miscare pentru a apasa un buton se poate dovedi periculoasa.

Astfel, GoPro5 este, cu siguranta, varianta mai performanta. Daca merita sau nu investitia, ramane la latitudinea fiecaruia si tine cont de cat de des este folosita camera sau pentru ce activitati este folosita.

Salvează

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Review
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro