reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Google premiaza un hacker cu 60.000 USD | 6pm.ro

Google premiaza un hacker cu 60.000 USD

Publicat in October 13, 2012   ·   1 comentariu

Pinkie Pie, un hacker anonim, a fost a doua oara recompensat de Google pentru descoperirea unor defecte in browserul Google Chrome, premiile facand parte dintr-un program pe care cei de la Google l-au lansat catre public pentru anuntarea de bug-uri si a le da psibilitatea de a remedia in timp util defectele descoperite.

Google Chrome

Chrome Browser

Descoperirea a fost facuta in timpul conferintei Hack in the Box din Kuala Lumpur si a ajutat inginerii Google sa restabileasca defectiunea in 10 ore de la depistarea ei.

Cei de la Google declara ca stiu identitatea acestui mic hacker, care are doar 19 ani, dar nu o vor dezvalui publicului. El se afla a doua oara in posesia premiului de 60.000 USD oferit de Google, prima data s-a intamplat in februarie anul acesta, cand firma a dat premii in valoare de peste un milion USD.

Un site creat special pentru a urmari premiile acordate de firma arata ca mai sunt inca aproape 2 milioane de dolari ce vor ajunge in mainile celor care vor ajuta firma la descoperirea de probleme ridicate de Google Chrome.


Aceeasi informatie despre hacker-ul Pinkie Pie a fost publicata si de agerpress.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
  1. tony says:

    Si uite asa creste numaru de hackeri dornici de premii 🙂

Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri