Gigi Becali va fi liber pentru o zi in luna mai

Publicat in April 30, 2014   ·   Fara comentarii

O comisie a penitenciarului Poarta Alba a decis ca Gigi Becali poate fi liber pentru o zi in luna mai. Chiar daca inca nu s-a stabilit care va fi ziua respectiva, patronul Stelei a fost recompensat datorita purtarii impecabile, a participarii la activitati si nu in ultimul rand, a respectarii regulamentului inchisorii.

gigi becali

Liber o zi

Decizia comisiei penitenciarului a fost luata in baza legii 275/2006 care prevede ca persoanele private de libertate care au o conduita pozitiva in mod constant pot fi recompensate cu iesiri din penitenciar pentru o perioada determinata.

In luna mai, Gigi Becali implineste un an de condamnare, acesta fiind condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare. Aceasta este prima veste buna primita de Gigi Becali in ultimul timp, toate cererile de eliberare depuse pana acum fiind respinse.

In plus, de acum Gigi Becali are posibilitatea de a efectua pedeapsa in regim deschis, asta insemnand ca poate munci. Aceasta posibilitate i-a oferit ocazia de a iesi pentru prima data din inchisoare pentru a merge in localitatea Ovidiu de langa Constanta, unde presteaza munca la Academia Gica Hagi. In cadrul Academiei, se pare ca Gigi Becali are si un birou special amenajat, ceilalti detinuti lucrand separat.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro