reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Gigi Becali va candida pentru USL | 6pm.ro

Gigi Becali va candida pentru USL

Publicat in October 21, 2012   ·   Fara comentarii

Dupa multe discuti si argumente pro si contra, Gigi Becali a fost primit in randurile membrilor PNL, insa parerile despre aceasta aderare sunt impartite.

gigi becali

Becali la USL

Mare parte din membri PNL sunt de parere ca intrarea Europarlamentarului Gigi Becali in PNL aduce cu sine un electorat si numar important de alegatori carora le poate vorbi in maniera personala.

Conducerea PNL asigura electoratul ca aceasta decizie nu are nici o latura financiara, singura cheltuiala a domnului Becali fiind finantarea propriei campanii pentru functia de deputat in sectorul 6, neexistand nici o intelegere financiara intre dansul si partid sau persoane din conducerea partidului.

Atata timp cat Gigi Becali sustine platforma program a uniunii, toate atuurile par sa fie de partea USL.


Ramane de vazut cum va decurge campania electorala si daca aceasta decizie a fost de bun augur pentru Uniunea Social Liberala, sau aceasta decizie va reduce numarul de alegatori care sustinea uniunea pana acum.

Despre Gigi Becali si candidatura lui de partea USL-ului a mai scris si mediafax.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri