reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Gerard Butler se insoara cu Madalina Ghenea? | 6pm.ro

Gerard Butler se insoara cu Madalina Ghenea?

Publicat in January 16, 2013   ·   Fara comentarii

Conform publicatiei independent.co.uk, citat de Mediafax, relatia care dureaza de opt luni intre actorul scotian Gerard Butler si modelul roman Madalina Ghenea se va transforma curand in casnicie, deoarece Gerard intentioneaza sa o ceara de sotie cu mare fast pe frumoasa Madalina.

Gerard Butler si Madalina Ghenea

Butler si Madalina

Conform declaratiilor actorului, acesta isi doreste foarte mult sa intemeieze o familie dupa relatii care au fost mai mult sau mai putin trecatoare cu frumuseti de la Hollywood, printre care Cameron Diaz, Reese Witherspoon sau Jennifer Aniston.

Gerard Butler nu numai ca doreste sa isi intemeieze cat mai curand o familie, dar isi doreste foarte mult si copii, din acest punct de vedere actorul fiind putin presat de timp, la cei 43 de ani ai sai.

De aceea (conform revistei americane Star), in timpul vizitei pe care cuplul o face in Scotia la parintii actorului in acesata perioada, acesta intentioneaza sa ii ceara mana Madalinei cu care isi doreste si un copil cat mai curand posibil.


Despre planurile lui Gerard Butler impreuna cu Madalina Ghenea au mai scris si cei de la one.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri