reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Generalitati despre cursurile de Make-up profesional | 6pm.ro

Generalitati despre cursurile de Make-up profesional

Publicat in February 15, 2018   ·   Fara comentarii

Orice femeie poate fi de acord ca un machiaj realizat de catre un profesionist nu se va compara niciodata cu unul facut de noi acasa.

Un machiaj realizat acasa te poate pune foarte mult la incercare din o serie de motive. Primul aspect in reprezinta chiar nuanta fondului de ten, pe care, trebuie sa recunoastem, nu o nimerim mereu. De multe ori ni se intampla chiar noua sau observam la persoane din jur acea discrepanta intre fata si zona decolteului sau zona mainilor. De asemenea, foarte multe femei omit sa foloseasca o baza de machiaj inainte de aplicarea fondului de ten, ceea ce ii va permite machiajului sa curga, sa se intinda in zona ochilor, mai ales daca este un eveniment la care vei dansa si implicit vei transpira.

Screenshot 2018-02-15 16.08.22

beauty

Un machiaj realizat necorespunzator poate avea chiar opusul a ceea ce ai dorit sa realizezi si poate in schimb sa scoata in evidenta cearcanele, pungile de sub ochi, acnee, cosuri sau semne.

Machiajul creat de catre un make-up artist este insa total diferit. Datorita cursurilor facute, acesta va sti exact ce ce textura de fond de ten sa foloseasca pentru fiecare tip de ten: uscat, gras, mixt, matur, ten acneic, daca este cazul. Make-up-ul profesional este realizat cu produse profesionale care permit machiajului sa reziste circa 8 ore si care va fi realizat in functie de trasaturile fiecarei persoane astfel incat sa fie puse in valoare.

Nu trebuie sa ai un salon pentru a urma astfel de cursuri daca iti doresti sa stii cum sa machiezi corect. Si daca ai o pasiune pentru acest domeniu, poti face din acesta un job de viitor. Poti urma cursuri in acest sens, unde vei face practica ceea ce te va ajuta sa te specializezi in acest sens.

Curs make-up profesional Ploiesticursuri calificare Ploiesti

Acestea iti ofera ocazia de a invata cum sa creezi un make-up profesional, prin practicarea diverselor tipuri de machiaj, precum: machiaj de zi/natural, de seara/soft de seara, de mireasa, pentru ocazii speciale (Revelion, carnaval, etc), machiaj office, smokey eyes, pentru plaja, caracteristic peroanelor care poarta ochelari, pentru televiziune, pentru diverse tipuri de ten, tehnica aplicarii genelor false, etc.

Ca la orice tip de curs, vei sustine un examen scris si proba practica, in urma carora vei primi un Certificat de Absolvire eliberat catre de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice care este recunoscut atat national cat si international.

Prin urmarea unui curs de make-up, cursantul va avea o serie de beneficii:

  • Practica gratuita pe modele umane pe care sa lucrati si sa invatati tehnica – practica reprezinta circa 95% din curs;
  • Va puteti aduce propriile modele, daca doriti;
  • Certificatul de absolvire este eliberat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, care este recunoscut national si international;
  • Toate aparatele, precum si folosite sunt oferite gratuit cursantilor;
  • Cursul se va tine in spatiile dotate corespunzator, situate ultracentral;
  • Nu se percep taxa de inscriere, taxa de examinare, taxa de eliberare diploma etc);
  • Plata cursului poate fi efectuata si in rate;
  • Programul nu este unul fix, ci flexibil, in functie de disponibilitatea cursantilor;
  • Dupa finalizarea cursului se ofera posibilitate de angajare;
  • Cursantii dispun de sala special amenajata training-ului teoretic, echipata cu: laptop, video-proiector, flipchart etc.

Un astfel de curs este un punct cheie pentru orice cursant la inceput de drum, deoarece cu certificatul de absolvire obtinut va puteti angaja intr-un salon de infrumusetare sau va puteti deschide propria afacere.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri