reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Gaming la superlativ! Cum poate gazduirea VPS sa imbunatateasca experienta de joc? | 6pm.ro

Gaming la superlativ! Cum poate gazduirea VPS sa imbunatateasca experienta de joc?

Publicat in December 15, 2021   ·   Fara comentarii

Daca esti fan al jocurilor precum Minecraft sau World of Warcraft si vrei sa faci performanta, cea mai buna decizie pe care o poti lua este sa achizitionezi propriul server si sa-ti stabilesti propriile reguli. Folosirea computerului personal nu este intotdeauna o solutie optima, deoarece modelele cu preturi accesibile nu dispun de suficiente resurse pentru a crea o experienta placuta. Pe langa asta, activitatea intensa poate duce la suprasolicitare. Din fericire, un plan de gazduire VPS te va ajuta sa-ti indeplinesti dorinta. Iata ce trebuie sa stii inainte de a alege unul!

Cat de eficient este un server VPS pentru gaming?

Gazduire VPS

Gazduire VPS

Termenul VPS provine de la Virtual Private Server si presupune faptul ca un computer fizic iti pune la dispozitie o parte din resurse in mod privat. Astfel, se poate instala un sistem de operare si dispui de memorie RAM generoasa. Accesul root complet este esential pentru a efectua customizari pe serverul de gaming, precum si pentru a crea o atmosfera placuta. Vrei sa faci lucrurile cat mai simple? In acest caz, opteaza pentru Windows. Astfel, vei avea parte de o interfata familiara si vei putea realiza configuratiile intr-un timp mai scurt.

De ce sa alegi acest tip de gazduire?

Resursele computerului nu-ti apartin in intregime, dar partea ta este dedicata si va exista o viteza de incarcare buna. Poti rula inclusiv titluri care solicita cerinte mari de grafica, cum ar fi Counter Strike Global Offensive sau Fortnite. Intr-un joc de tip host-player, computerul jucatorilor sustine locatia, activitatea si interactiunile. Pe de alta parte, cu un pachet de gazduire VPS, lagul va fi eliminat. Intreaga conexiune este bazata pe latimea de banda, care poate fi inclusiv necontorizata. Asadar, nu vor exista intreruperi neasteptate. Poti seta numarul maxim de conturi active, precum si sa blochezi suprasolicitarile. Datorita faptului ca nu este rulat motorul jocului, computerul va oferi un randament foarte bun.

Ce plan de gazduire VPS este potrivit pentru gaming?

In general, este recomandat sa alegi un pachet cu minim 8 GB RAM. Acesta este suficient de puternic pentru a face fata datelor care sunt derulate in timpul jocului, precum si solicitarilor multiple ale utilizatorilor. Urmatorul aspect pe care sa-l iei in considerare este procesorul, care trebuie sa respecte cerintele fiecarui titlu. Un 4 core CPU este adesea destul de bun pentru jocurile care au loc doar intre prieteni. Daca iti doresti sa promovezi serverul tau, atunci s-ar putea sa ai nevoie de un hosting cu un CPU de 8 core sau chiar 16 core.

Cum ramane cu viteza de incarcare? Conexiunea la internet trebuie sa fie una solida, fiindca asa vei evita riscul de a pierde date. De aceea, alege un pachet in care aceasta sa depaseasca 1GB/secunda si in care sa dispui de trafic necontorizat. Un alt serviciu pe care trebuie sa-l verifici este cel de backup automat. Indiferent cat de bine ai securizat jocul, persoanele rau intentionate sunt prezente la tot pasul in mediul online si vor cauta brese. Pe langa asta, te poti trezi cu un virus sau un program malware in orice moment pe computer. Restaurarea datelor este esentiala in anumite situatii si te va ajuta sa depasesti aceleasi momente dificile.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri