reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Gabriela Firea vrea sa le ofere ajutor in bani pensionarilor | 6pm.ro

Gabriela Firea vrea sa le ofere ajutor in bani pensionarilor

Publicat in July 24, 2018   ·   Fara comentarii

Despre ce este vorba? Primaria urmeaza sa discute in cadrul sedintei organizate joi, 26.7. proiectul prin care municipalitatea intentioneaza sa le ofere pensionarilor din capitala un ajutor de aproximativ 250 Ron. Scopul este acela ca pensionarii sa isi cumpere ochelari de vedere. Principala conditie impusa este aceea ca pensia batranilor sa nu depaseasca suma de 1100 lei.

ochelari penssionari

Aceasta hotarare a fost luata datorita faptului ca in capitala exista un numar mare de pensionari care se confrunta cu probleme de vedere. Astfel, primaria incearca sa isi ofere sprijinul persoanelor cu pensia mai mica decat salariul minim pe economie pentru ca acestia sa isi poata achizitiona o pereche de ochelari. Costul ochelarilor urmeaza sa fie decontat de catre Primaria Municipiului Bucuresti prin intermediul Centrului pentru seniori al Municipiului Bucuresti. Suma de 250 Ron se va oferi o singura data/beneficiar.

Acest  proiect initiat de Primaria  Capitalei poarta numele de Lumina ochilor, cea mai importanta, Ochelari pentru varsta a treia. In capitala exista numai putin de 200 000 de pensionari cu pensia mai mica decat salariul minim pe economie 1162 de lei. Pentru acest proiect s-a estimat suma de 50 000 000 lei.

Astfel, primaria Capitalei ar urma sa deconteze pretul platit de persoanele varstnice pentru o pereche de ochelari decenti in limita a 250 de lei acordati o singura data pensionarilor ce au pensia mai mica decat salariul minim pe economie.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri