reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Fuziunea PNL-PDL ajunsa la ultima etapa | 6pm.ro

Fuziunea PNL-PDL ajunsa la ultima etapa

Publicat in July 7, 2014   ·   Fara comentarii

Discutii despre fuziunea PNL-PDL au facut deja titlul stirilor incepand cu primele zvonuri conform carora cele doua formatiuni politice s-ar fi aflat in tratative. Liderul PDL Vasile Blaga declara in urma cu ceva timp ca fuziunea celor doua partide va fi realizata printr-o metoda de comasare ce permite existenta unui singur lider la nivel central pentru o mai buna functionare si o prezenta mai puternica pe scena politica.

fuziunea PNL-PDL

fuziune partide

In momentul actual liberalii se afla in ultima etapa necesara pentru infaptuirea fuziunii in ciuda vocilor care sustineau ca o astfel de miscare nu va fi realizata prea curand.

Incepand cu saptamana trecuta PNL si PDL lucreaza la ultimele detalii ale Statutului noului partid ce urmeaza sa ia fiinta cel mai tarziu la finalul lui septembrie 2014.

Data nu este considerata o intarziere ci o necesitate pentru prelucrarea documentelor care stau la baza infiintarii de partid si punerii la punct a detaliilor de importanta majora.

Catalin Predoiu, Prim-vicepresedinte PDL a declarat ca se lucreaza inca la decizii de imagine precum stabilirea siglei si denumirea partidului nou format.

Se fac presiuni considerabile asupra congresului comun pentru fuziune astfel incat pana in luna august PNL-PDL sa fie in masura sa propuna un candidat pentru alegerile prezidentiale.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri